Beckham slutsåld direkt

Men är det verkligen
hennes egen design?

1 av 3 | Foto: All over press
Victoria Beckham i egen design eller i Roland Mourets?
NÖJE

När Victoria Beckhams exklusiva designklänningar släpptes till försäljning strömmade London-folket till. Vips, så försvann de från klädställen. Men frågan som modevärlden nu ställer sig är, är det verkligen hennes design?

Under New Yorks modevecka visade Victoria Beckham upp sin egendesignade kollektion exklusiva klänningar för få utvalda prestigefulla moderedaktörer. Alla förväntade sig en sågning så brutal att klockorna stannade.

Oväntad hyllning

Istället blev det oväntade hyllningar. "Den är riktigt, riktigt bra" var första kommentaren från den första redaktören som lämnade visningsrummet, skriver the Times.

I slutet på förra veckan släpptes klänningar i ett begränsat antal, endast på Selfridges i London. Det blev rusning direkt och när varuhuset stängde för dagen, hängde det endast en liten klänning ensam kvar. Succé för Beckham alltså. Men, allt är kanske inte guld som glimmar.

Är det Posh som designat?

Kritiska röster menar att Beckham inte alls designat klänningarna helt själv utan har haft hjälp av designern Roland Mouret. Och jämför man snittet på en Mouret och en Beckham så finns det onekligen tydliga likheter. Dessutom ska Beckham, enligt Daily Mail, ha använt sig av samma sömmerskor, samma mönsterkonstruktörer, samma tygleverantör och samma ateljé som kompisen Mouret. Både Victoria och Roland förnekar att stjärndesignern haft något med Poshs klänningar att göra. Det har dock inte stoppat ryktena, som i sin tur bara gjort intresset för klänningarna större och efterfrågan ökat. Gissningsvis är nog den där sista klänningen på Selfridges såld vid det här laget.

ARTIKELN HANDLAR OM