Mäh, vad har du på dig?

Stjärnornas tabbar på röda mattan

NÖJE

Juliette Lewis går alltid sin egen väg vilket självklart ska uppmuntras, men ibland kan man få huvudvärk av för mycket stilar på en gång. Paljetter, latex, maskulin väst, volanger, spetsiga stövlar och kronan på verket: en vit väska!
Howdy cowboy! Är man kunglig bör man ha bättre koll än att köra på cowboyhatt och boots till en vadlång klänning. Prinssesan Anne av Englands dotter Zara Phillips borde få stylinghjälp av Prinsessan Madeleine!
Är det en kjol eller en klänning eller kanske en ny uppfinning, klä-kjol? Skådisen Jess Weixler verkar ha stressat till festen utan att hinna kolla i spegeln.

Modellen och aktrisen Melyssa Ford kämpar lite väl mycket för att visa upp sina behag, det kan väl ändå inte vara bekvämt någonstans?
Queen B brukar ha schysst koll på vad som funkar, men även solen har sina fläckar. Här har Beyoncé på sig något som ser ut att vara en riktigt stor och inte så snygg päls och till det ett skärp modell megastort...
Jordan Price är nog modern av dålig smak, under senaste graviditeten visade hon upp både mage och bröst i nån form av träningsutfit/partystass?

ARTIKELN HANDLAR OM