Bloggat i veckan

Karolina Skande
spanar in vem som
sagt vad om mode

NÖJE

Det har varit modevecka och bloggerskorna rapporterar sig blodiga. Vare sig man bloggar från distans eller direkt på plats från Berns är modeveckan helt klart det hetaste ämnet.

Foto: Stefan Mattsson
Karolina Skande

Klänning från Permanent Vacation

Som jag nämnt tidigare är blommigt en storfavorit bland bloggarna. En fantastisk blå klänning är den senaste i raden av plagg som hyllas av den samlade skaran modebloggare. Jag förstår verkligen varför!

Linn Gustafssons blogg!

Chloë Sevigny gästredaktör för Elle UK

Allas vår favoritfashionista och stilikon Chloë Sevigny är under en period gästredaktör på brittiska Elle vilket har inneburit ett fantastiskt uppsving för tidningen.Plötsligt känns det som högsta prioritet att köpa ElleUK.

Till Sophies Fashion!

Modeveckan

Modeveckan är verkligen årets höjdpunkt och bloggarna lägger upp suddiga catwalkbilder som bevis på att de varit på plats där det händer. För de som inte har möjlighet att se visningarna på plats skrivs det om visningarna så fort pressbilder har börjat komma ut på internet. Allt ska bedömas och diskuteras

Läs Eurotrash!

Rea på Nathalie Schuterman

När Sveriges lyxigaste butik rear ut det sista i sortimentet till 70% står Stockholms alla fashionistas i kö. Plaggen som man normalt inte ens har råd att drömma om kan nu kanske bli verklighet. Modebloggarna är naturligtvis på plats och visar stolt upp sina fynd.

Gå till Shoppingbloggen!

Mussepigg

I premiärnumret av Sofis mode skrev de om Musse Pigg-trenden.

T-shirten med den söta musen har varit populär bland Hollywoodkändisarna och bloggarna var inte sena att haka på.

Läs Therezz-bloggen!