Så fixar du "the Hills"-looken

Seriens stjärna Lauren Conrad plockar många trendpoäng - sno stilen!

NÖJE

En ny ”Sex & the City”-film må vara på gång, men Carrie har fått konkurrens om titeln som modeikon. ”LC” fick en hel generation tjejer att fläta luggen bakåt i somras.

Foto: MTV
Lauren Conrad har prytt omslagen hos de flesta stora modemagasinen.

I november är det dags för nya avsnitt av Mtv-serien ”The Hills”, med Laurens liv i West Hollywood, Los Angeles, som nav. Mtv kallar trevande ”The Hills” för ”reality-doku-serie”, i stället för ”dokusåpa”. De medverkande svär på att allt som händer i serien är sant, men kritiker menar att det mesta är arrangerat.

Designers slåss om Conrad Lauren Conrad är Teen Voguekarriäristen som tar sig fram i en glamourös värld av fester, romantiska intriger och modemingel, i följeslag med vännerna (och ovännerna) Audrina, Heidi, Stephanie och Spencer.

Det är den perfekt rosa chic-litdrömmen om ett lyxigt liv i LA.

Mest bestående intryck gör kanske kläderna; designers formligen slåss om att klä Lauren Conrad och hennes medspelare.

Har själv gästdesignat

Och serien har färgat av sig; Teen Vogue-medarbetaren Whitney Port fick en spin off-serie i ”The City”, som fokuserar på hennes flytt till New York. Port debuterade nyligen som designer med klädkollektionen Eve.

Lauren Conrad har agerat gästdesigner hos stora klädkedjor, prytt omslagen hos de flesta stora modemagasinen och hennes självbiografiskt glossiga roman ”LA Candy” har blivit en storsäljare.

Livsstilen må vara svårkopierad, men klädstilen är lättare att få till. Här är plaggen som ger dig ”LC”-looken i vinter.

Seriens stjärna Lauren Conrad plockar många trendpoäng – sno stilen!

Plockfoto: Magnus Sandberg

FAKTA

Köpställen: Bik Bok: 08–545 050 30, Ellos: 033–33 000, Gina Tricot: 033–799 19 00, Glitter: 0121–357 00, H&M: 08–796 55 00, Lindex: 08–411 80 00, Nelly: www.nelly.com, Topshop: 08–20 03 35, Vila: 08–585 550 00.

Checklistan!

Pricka in alla rätt:

Korta cocktailklänningar med spännande detaljer.

Skyskrapehöga klackar – till allt.

Kviltade väskor med kedjerem, (Conrad älskar Chanels 2.55-väska) och rymliga skinnväskor.

Paljettgnistrande plagg till fest.

Feminina blusar och dräktjackor bärs till jeans.

Rockiga detaljer som nitar och dragkedjor.

Skjortor med uppkavlade ärmar.

Überfeminina smycken som små pärlor i öronen och länkar runt halsen.

Håret är viktigt: passager med inbakade flätor, svallande lockar med flätade slingor av luggen, en bullig knut på på sidan av huvudet.