Stjärnornas galna förvandling

Så blev de blixtsnabbt smala efter sina graviditeter

NÖJE

I Hollywood är det helt okej med några extrakilon efter graviditeten. I någon vecka eller två. Sedan gör mammorna allt för att få tillbaka sina hyllade kroppar. Sofis Mode har kartlagt stjärnornas inte alltid särskilt sunda metoder.

Jessica Alba tränade stenhårt

Bara fem månader efter att Jessica Alba fött dottern Honor Marie visade hon upp sin bikinikropp på en strand i semesterparadiset Los Cabos.

– Jessica gick ner från en storlek 8 till 4 ganska snabbt genom att träna en timme om dagen 6 dagar i veckan berättade hennes tränare Ramona Braganza till People Magazine. Jessica började också följa en diet innehållandes 1700 kalorier per dag, främst bestående av magert protein och långsamma kolhydrater.

– Babyn kommer alltid först men Jessica satte upp ett tydligt mål för sig själv och nu är hon i princip tillbaka i toppform, säger Braganza.

Jennifer Lopez fick bantningsmat till dörren

För att snabbt gå ner de 22 kilon som Jennifer Lopez lagt på sig under sin tvillinggraviditet anlitade hon cateringföretaget ”Fresh Mommy” som levererar färdiglagad organisk mat till blivande och nya mammor. För ca 900 kr om dagen kommer tre ekologiska gourmetportioner direkt fram till dörren, smidigt och gott.

Heidi Klum åt ”lean, grean och clean”

Heidi Klum läter inte en graviditet stoppa henne från att delta i Victoria Secreta avklädda visningar. Hösten 2006 hade Heidi knappt avslutat sin sista krystningsvärk med sonen Johan förrän det var dags att kliva upp på catwalken igen. För att trimma kroppen på rekordtid vände hon sig till sin personlige tränare David Kirsch som genom dagliga träningspass och mottot att bara äta ” lean, clean and green” lyckades Heidi träna bort 21 graviditetskilon. 8 veckor senare var Heidi uppe på podiet i en utmanande strassbikini.

Nicole Richie lagade mat enligt Skinny Bitch metoden

För bara några år sedan var Nicole Richie farligt smal men som nybliven tvåbarnsmamma verkar det som att hon nått en något hälsosam vikt. Hemligheten? En vegetarisk kost enligt dietboken Skinny Bitch. – Varje morgon äter hon bara färsk frukt till frukost och sedan blir det sallad till lunch och en stadig middag säger en källa till Grazia. Nicole har också börjat ta matlagningsklasser för att överaska maken Joel Madden och barnen Harlow och Sparrow. – Hon gillar att laga laxfilé i ugn och brukar kalla det ”familjedieten” eftersom de alltid äter tillsammans.

Ashley Simpson tackade gener och tränings DVD

Trots att Ashley Simpson Wentz gick upp emot 19 kg när hon bar på sonen Bronx Mowgli kunde hon inte bry sig mindre. ”Min vikt och hur bra mina byxor sitter just nu är det sista jag tänker på" sa hon till People innan födseln. Efter att lilla Bronx kommit till världen tog Ashley direkt hjälp av tränings DVD´n ”Mommy and me” och måltidsersättning från Nutrifit. Men mest av allt tackar hon sina gener. – Jag menar jag är 24 år och jag har ärvt mycket från min mamma sa hon till Celebrity baby blog.