De har förändrats mest i The Hills

1 av 11
Audrina Patridge, Whitney Port och Lauren Conrad i the Hills.
NÖJE

När de först syntes på tv var de söta och oskyldiga tonåringar men nu är det silikon och opererade läppar för hela slanten. Sofis mode har kartlagt The Hills stjärnornas extrema makeovers. Både de positiva och de negativa.

5 Lauren Conrad

När Lauren flyttade från Laguna till Hollywood var hon en vanlig tjej i jeans, tofs och T-shirt men det dröjde inte länge förrän Lauren lanserade trender som ”The Hills flätan” och vardagsmakeup med svart cateyeliner . Trots denna stilförvandling hamnar LC ändå långt ner på listan av de mest extrema förvandlingarna.

4 Audrina Partridge

- Hon ser inte klok ut, sa Audrina nyligen till tidningen People angående Heidis nya plutläppar. Men varför slänga sten i glashus? Under de senaste åren har även Audrina mystiskt gått från en A till en D kupa och fått en uppenbart fylligare överläpp. – Jag har bara förlorat mitt babyhull var hennes egen förklaring till Extra.

3 Heidi Pratt

När Hedi Montag träffade Spencer började hennes utseende att förändas i rasande takt. – När jag shoppade mina bröst ville jag ha det bästa så jag tog med mig bilder på Pamela Andersson till en plastikkirurg berättade Heidi nyligen i Playboy. En läppförstoring, näsjobb och bröstoperation senare är Heidi ändå inte nöjd. – Mina bröst är det bästa jag någonsin gjort men jag vet inte vad som har hänt. De är inte längre så stora som de brukade vara så jag tror att jag kommer att göra dem större, sa hon nyligen till Entertainment Daily.

2 Whitney Port

I Los Angeles var Whitney Port aldrig känd för att vara någon modeikon bland sina trendiga vänner. Men i och med flytten till New York och det nya jobbet i modebranschen blev det ändring på den saken illa kvickt. Idag har Whitney dumpat den färgglada L A stilen mot punkiga magtröjor och chica Diane Von Furstenberg set. Och den nya stilen är inget hon hymlar med. – Jag var tvungen att köpa en hel ny garderob, min stil har verkligen förändrats berättade hon för Sofis Mode i våras.

1 Stephanie Pratt

När The Hills startade tampades Spencers syster Stephanie med bulimi, drogproblem och ett dåligt självförtroende. – Jag kan inte förstå hur enorm jag ser ut när jag går bredvid Lauren sa hon då till US Magasine. Men vad kan inte fixas med lite hjälp av kniven? Idag är Stephanie knappt igenkännbar med en nytrimmad näsa, plutig ankmun och 10 kilo mindre kroppsfett. Hoppas bara Stephanie mår bättre på insidan.