Sköna paket!

Här är julens skönaste julklappar

NÖJE

Ute i sista minuten? Ingen fara. Gör din omgivning lite snyggare genom att ge bort lite skönhet i jul. Sofis Mode har listat julens skönaste gåvor.

Britney Spears Circus Fantasy EdP, 375 kr, Åhlens

Britneys senaste parfym är förvånansvärt god. Läckra frukter, lockande lakrits och krämig mysk gör den till den perfekta partydoften.

Essies Mint Candy Apple, Essie 110 kr Åhlens

I vinter är gröna naglar det hetaste på händerna. Fashionistorna slåss om Chanels hypade ”jade lack” men minst lika snyggt och snällare mot plånboken är Essies snarlika Mint Candy Apple. Lackat och klart!

Skönhetsbibeln av Katarina Ericsson Wärn. 349 kr, Akademibokhandeln

Bläddra loss bland krämer och makeuptips och massvis av skönhetshemligheter från proffsen.

Reebok Easytone, ca 1100 kr Stadion

De specialdesignade sulorna på Easytone gör att muskelaktiviteten i ben och rumpa ökar med 28 %. Resultatet; Fastare lår och en lyft tight rumpa!

Maybelline Pulse Perfection Mascara. 149 kr Kicks

Var först med den senaste tekniken. Maybelline Pulse Perfection förlänger, separerar och ger vibrerande volym på nolltid, tack vare den vibrerande mascaraborsten.

Stockholmsgruppen Cosmetics 15 Minutes Facial mask 79 kr

Svenska supermodellen Caroline Winbergs hudvårdsprodukter är både effektiva och prisvärda. 15 Minutes face mask ger ansiktet ett behövligt break efter julstressen.

Björn Axén Wawe maker professional, 795 kr Åhlens.

Få snyggaste nyårsfrisyren på mindre än en kvart med hjälp av en wawemaker. Lägg in en hårslinga på ca 5 cm i järnet, håll om i ca 5 sekunder och för tången successivt genom hela håret. Spraya ett moln av glansspray över frisyren för att få riktigt hårda och glansiga lockar.

Humanity armband, 399 kr Mathilde, Kyssjohanna.se

Humanitys wraparmband i läder med positiva budksap är inte bara snygga de bidrar också till en bätter värld.  För varje köp går 20% av inköpspriset till röda korset och ytterligare 5% till Al Gore's Environmental organisation.

Redken Aerate, 295 kr, hos utvalda frisörer

Produkten är en blandning av en volymgivande mousse och en vårdande crème vilket resulterar i en helt ny kolsyre-crème. Ger frisyren skön textur och massiv volymboost.

Voluspa Pink Fatale Candle, 169 kr NK

Ett lyxigt dofljus sätter guldkant på hemmet.?Pink Fatale sprider en härlig doft av rosa grapefrukt, fruktiga mandariner, liljor och cashmere.