Fixa sessans drömhår

Så gör du steg för steg

NÖJE

Igår kammade båda prinsessorna hem stilpoäng för sina vackra klänningar men på hårfronten var det framförallt en frisyr som drog blickarna till sig. Madeleines glamourösa volymuppsättning är helt rätt i vinter och en frisyr vi gärna inspireras av till nyårspartyt. Så fixar du den hemma steg för steg.

1. Krama in en klick stylinglotion i handdukstorrt hår och föna sedan håret till 90 % torrt. Rulla upp hela håret på värmespolar och spreja med en lätt hållbarhetssprej. Låt spolarna sitta i håret i ca 20 minuter tills de svalnar.

Produkttips: Redken Satinwear, 295 kr. En fönlotion som förvandlar håret till silke och ger skydd mot skadande värme. Antioxidanter och UV-filter skyddar och bevarar hårfärgen.

Babyliss keramiska värmespolar, 795 kr eleven. Värmespolar med keramisk beläggning som skyddar håret och ger ett vackert och lockigt hårsvall.

2. Separera luggen från håret och sätt upp den med en klämma. Kamma därefter lätt ut lockarna med en stor svinborste så att det lägger sig i stora vågor Ta sedan en passé av hår mitt på hjässan och tupera upp rejäl volym med en pinkam, spraya tuperingen och lägg fram håret över pannan. Upprepa samma sak med 3 -4 passér hår och pudra samtidigt i lite Osis dustit eller torrschampo för extra volym.

Produkttips: Schwarzkopf Osis Dust it mattifying powder, ca 129 kr. Puder som ger extra textur och volym till håret. Applicera en liten mängd i hårbotten och forma upp volym med cirkelrörelser.

3. Renkamma den tuperade delen bakåt och lösgör luggen. Placera sedan pekfingrarna i tinningarna och för med hjälp av tummarna luggen bakåt. När de båda slingorna möts fäster du in dem med hårnålar i en halvuppsättning. Fixera hela frisyren med ett moln av glanssprej.

4. För att omedelbart höja glamourfaktorn placerar du ett hårsmycke som en tiara ett glittrigt strasssmycke eller en fjäder i luggen. Voila – Hollywoodglamouren är fixad.

Produkttips: Hårsmycke Hairstyle by Glitter, 59 kr. Ge håret stjärnglans med ett glittrigt strassmycke.