Så fixar AnnaLynne McCords drömkroppen

"Jag gick hem och tränade magdans framför tv:n"

NÖJE

Hon har kroppen alla pratar om i Hollywood just nu. Sofis mode har kartlagt hemligheterna bakom ”90210”-stjärnan AnnaLynne McCords vältränade figur.

Namn: AnnaLynne McCord. Ålder: 22 år. Bor: I Los Angeles. Mest känd för: Rollen som Naomi Clark i serien ”90210”. Hemlig last: Tacos och jordnöts-M&M.

1. Svettas med kompisar

Öppna en kändistidning och chansen är stor att du ser AnnaLynne McCord sporta på en strand med sina kompisar.

– Eftersom jag jobbar så oregelbundet har jag sällan tid att varken träna eller umgås med vänner, så därför försöker jag göra båda samtidigt, säger hon till magasinet Shape.

– Jag brukar ta promenader i flera timmar med min bästa kompis, då får vi både motion och tid att umgås.

2. Bli peppad av mode

AnnaLynne McCord har ofta på sig kroppsnära klänningar som gör henne motiverad att hålla formen.

– Jag älskar glamourösa klänningar. Det är helt fantastiskt att kunna sitta på mode-visningar och spana in kläder som man vill ha på sig på alla fester framöver. Jag sitter med mobilkameran och tar bilder på mina favoriter, berättade hon när Sofis mode träffade henne backstage på modeveckan i New York.

3. Tänk utanför gymmet

När skådespelerskan först flyttade till Los Angeles hade hon inte råd att köpa gymkort, så i stället gick hon med sin syster till biblioteket och lånade med sig ett gäng träningsfilmer.

– Vi upptäckte Neena och Veena, ett par egyptiska tvillingar som har utvecklat en rad magdansrutiner. Vi gick hem och gjorde alla. Magdans har en positiv bieffekt – när man skakar på rumpan kan man inte låta bli att känna sig vacker och sexig, säger AnnaLynne McCord till Shape.

4. Sömn viktigt

– Jag dricker massor av vatten, och så använder jag en receptbelagd medicin mot akne som heter Benzaclin. Jag hade mycket problem med min hy när jag växte upp, så jag gick till en hudläkare som rekommenderade den. En annan viktig sak är sömn. De gånger jag verkligen sover ut får jag en mycket finare lyster i hyn, säger AnnaLynne McCord till Teen Vogue.

FAKTA

Så äter hon

Frukost: Ett mål som AnnaLynne McCord aldrig hoppar över. Gärna en fullkornssmörgås med stekt ägg.

Lunch: En wrap eller smörgås, antingen med kalkon eller skinka.

Mellanmål: En müslibar.

Middag: Fisk eller kyckling med ris och sallad eller grönsakssoppa. Favoriträtten är citronmarinerad kyckling med fettucini och spenat. ”Jag älskar den rätten eftersom den är lättlagad och klar påen halvtimme”, säger hon.