Håll stilen på stranden!

1 av 5
Badbyxor, Vilebrequin. 1 950 kr
NÖJE

Johan Hurtig guidar från standkanten. Så blir du en riktig beachboy!

Herrmodebloggaren Johan Hurtig.

Badbyxorna

Badbyxor brukar betraktas som ett måste vid strandliv och bad. Antingen köper du ett par uramerikanska från Birdwell och tar din fiktiva surfbräda under armen ut till vågorna — eller så införskaffar du den korta modellen av superfranska Vilebrequin, givetvis i ett fantasifullt mönster. Eller varför inte både och? Precis min poäng.

Skjortan

För att känna dig soligt sydländsk promenerar du sedan barfota i vattenbrynet iklädd en luftig och uppknäppt linneskjorta. Ledord här är naturligt skrynklig och bleka färger, men absolut inte en tajt modell.

Väskan

Vad gör du av alla prylar då? Står du som en glassköpande strandpappa med plånbok, mobil och nycklar i ett stadigt grepp i handen? Givetvis inte, det finns hur många snygga canvaspåsar som helst att investera i den här säsongen.

Glajorna

Solglasögon är en evig utmaning som i mitt tycke borde ingå i simborgarmärket. Jag manar till allmän besinning! Varför? Jo, du kommer ändå att tappa bort dem på några veckor så då har du råd att köpa nya. Dessa finns i både brunt och svart.

Johan Hurtig