Megan slapp fejkbränna

Megan Fox
NÖJE

Robotäventyret ”Transformers 2” blev inte bara sågat av filmkritikerna.

De egna stjärnorna har också gått ut i medierna och rackat ner på filmen. Först var det Megan Fox, 24, som tyckte att den innehöll mycket sprängmedel men alldeles för lite skådespeleri, och nu har även Shia LaBeouf, 23, anslutit sig till kritikerskaran.

– När jag såg den andra filmen blev jag inte imponerad över vad vi hade gjort. Det fanns några riktigt coola stuntscener, men den hade inget hjärta, säger han till nyhetsbyrån AP.

Shia LaBeouf säger sig ändå ha stor tilltro till den tredje ”Transformers”-filmen som precis börjat spelas in. Det har däremot inte Megan Fox, som valt att hoppa av. Trots att det tidigare rapporterades att hon fått igenom fl era viktiga krav – bland annat att hon skulle slippa den hemska fejkbrännan från ”Transformers 2”.

– Megan avskydde sin look i den förra fi lmen. Hennes karaktär har mer att göra nu och är starkare, men det som Megan är mest glad över är att hon inte alls är lika orange. Det är en stor seger för henne, säger en källa enligt sajten Showbiz Spy.

ARTIKELN HANDLAR OM