Unna dig en plockfest

Sofi väljer månadens bästa nätköp

NÖJE

Hösten kan vara grå och kall men jag blir varm inombords när jag tänker på alla nya produkter som nätbutikerna har fyllt på med. Klicka hem höstens godbitar och slipp gå ut i regn och rusk.

Hetaste accenten i höst

Den här nyansen är höstens accentfärg. Bryter snyggt av grått och svart. Blev det ingen kappa från Miu Miu i denna färg så kan du slå till på den här koftan från www.netaporter.com.

För sommartrött hy

Känner du att huden börjar bli sämre efter sommaren och att dina fräknar ersätts med blemmor? Ta hjälp av den här produkten. Pris 130 kronor på www.asos.com.

Smycka dina plagg

Broscher är det bästa sättet att hotta upp din kavaj eller kofta. Jar har hittat många fina för under femtio kronor på www.zylber.com.

Läppar som modellerna

Det här många supermodellers favoritprodukt. Eyeko Fat Balm är ett kombinerat läppbalsam och krämrouge. Det kostar 149 kronor på www.blush.se.

Dutta dig snygg

Den perfekta svampen som många make up-artister använder för att applicera foundation. Den blir din för 189 kronor. Gå in på www.accessoara.se.

Softa i kofta

Det finns ett plagg som är ett måste i höst och det är en luddig och värmande kofta. Min favorit är denna lila från Acne. Pris 1 500 kronor på www.acnejeans.com.

Lurvigt är mer än varmt

Kate Moss senaste kollektion för Topshop tycker jag är en riktig höjdare. Den här västen skulle jag gärna tacka ja till. Pris 700 kronor på www.topshop.com.

Glöm inte tårna

isa tårna även i höst. Med hjälp av ett par heltäckande strumpbyxor blir dessa skor hösträtt. Pris 900 kronor på www.stevemadden.com.

Utmanaren: manchester

Manchesterbyxor är en uppstickare den här säsongen. Matcha med höga klackar och en enkel t-shirt. Pris 199 kronor på www.lindex.se.

Doftande badbomb

Mys till det med ett bad. Levande ljus och en badbomb lyfter stunden i badrummet. Flera olika dofter och former för 49 kronor hittar du på www.lush.se.

Sofi Fahrman