Vampyrella – fixa den heta vampyrlooken

Även Leighton Meester från Gossip Girl satsar på den heta vampyrlooken.
NÖJE

Twilight-sagan har inte bara skapat miljontals av hängivna twihardfans utan även en helt ny skönhetstrend. Blek porslinshy, blodröda läppar och gothmålade ögon har aldrig varit trendigare än nu. Så fixar du stilen steg för steg.

Hyn

Yves Saint Laurent Top Secret brush, ca 400 kr

Hur får du samma svala look som Kirsten Stewart utan att det ser ut som att du inte sett solljus på sju svåra år? Hemligheten ligger i en perfekt hy. Börja med att dölja

Twilight är inte bara film, nu kan du även köpa makeuplinjen på asos.com. Mortal Glow Blushing Créme, 197 kr, asos.com

ojämnheter och mörka eller röda partier med en concealer och använd sedan en primer. YSL Top Secret Pore refining skincare brush innehåller porförminskande partiklar och salicylsyra som tar bort döda hudceller och ger huden en silkeslen yta. Pensla på den inbyggda borsten och vänta sedan 2 minuter innan du applicerar en ljus foundation eller ett matt ljust puder.

Lite lättskimrande ljusrosa rouge blir ett snyggt komplement till den bleka hyn.

Dakota Fanning har livsfarliga ögon och snygg sminkning.

Ögon

Ge ögat en markant sotning genom att applicera en silvrig basskugga över hela ögonlocket och upptill globlinjen. Ta sedan en flytande eyeliner och måla från ögats innanvrå längs den översta fransraden och utåt. Ta därefter en mörkare grå skugga och applicera ovanpå den svarta linjen och i en V-form längs ögats under fransrad. Böj upp fransarna och måla på två lager med förlängande mascara, men bara ett lager på underfransarna.

Läpparna

Även Leighton Meester från Gossip Girl satsar på den heta vampyrlooken.

Låt läpparna vara röda som blod och var inte rädd för att satsa på mörkt bruna, burgundy och plommonfärgade nyanser. Skapa den perfekta konturen gen

Blodröda läppar fixar Twilight luna Just Bitten Staining Balm, 163 kr asos.

om att först rama in läpparna med en läppenna. Måla därefter hela läppen med samma penna för att få den bästa grunden och hållbarheten. Ta slutligen en pensel och applicera läppstifet i samma nyans som pennan ovanpå, börja med underläppen och måla uppåt.

Blodröda läppar fixar Twilight luna Just Bitten Staining Balm, 163 kr asos