Superstylisten Jonas

Sofis modes favoritstylist får ett eget program.

NÖJE

Superglamourösa Jonas Hallberg är ett av de hetaste namnen i modevärlden och i kväll kan du få en inblick i hans lyxiga vardag. Då är det premiär för hans nya serie Superstylisten Jonas på TV3.

– Det är snaskigt och crazy - som Jonas på speed, säger han.

Hur känns det så här innan första avsnittet är sänt?

–Det är spännande, kul, konstigt och nervöst. Framförallt är det väldigt skönt att befinna sig i LA nu när det är premiär. Man vet ju inte hur folk, vänner, familj eller gamla ex ska reagera.

Vad handlar programmet om?

– Man får en inblick i mitt liv. Ett produktionsbolag har följt med mig dygnet runt sedan 8 januari och filmat mig när jag jobbar i showrooms, tränar, när jag ligger med ansiktsmask, är hemma, på gayklubb eller när jag är på dejt. Det är snaskigt och crazy, för att sammanfatta det - Jonas på speed.

Vilken är din favoritkändis?

– Cameron Diaz, för att hon är så där som man tror att hon ska vara. Hon är trevlig, snygg och rolig. Bland de svenska kändisarna gillar jag Izabella Scorupco och Mini Andén de har en sån dämpad attityd och så är de så snygga.

Vilket är det mest påkostade stylistjobb du har gjort?

– Oj vad svårt. Jag har ju gjort så otroligt mycket. Men jag gjorde en världsomfattande kampanj med Scarlett Johansson för Reebok som var väldigt stor och en med Sharon Stone för ett golvföretag, där vi klädde henne i YSL och Galliano från topp till tå.