Nedräkningen har börjat

Nu åker vi snart till New York

NÖJE

Om en månad lyfter ett plan fullt av Sofis mode-läsare till New York.

Vi passade på att grabba tag i vår ciceron, Sofi Fahrman själv, för att få hennes bästa NY-tips inför resan. Det finns fortfarande ett fåtal biljetter kvar - haffa dem innan det är för sent!

Vad skulle du absolut inte missa om du åkte till NY en långweekend i maj?

- Jag skulle aldrig missa att käka glass i Central Park, knata över Brooklyn Bridge eller ta en eftermiddagsdrink på Standard Hotels tak.

Var äter man godaste middagen i New York?

- Gör inte så här mot mig! Får jag bara välja ett ställe? Trendiga restauranger kommer och går i New York, men jag återkommer alltid till La Esquina. Deras majskolvar får det att rinna i mungipan.

Vilken är den bästa klubben/baren/uteserveringen just nu?

- Klubb: Don Hills. Den är rockig och skitig på ett härligt sätt. Bar: Valfri takbar. Nu vill jag bara vara utomhus. Penninsula funkar alltid. Uteservering: Jag käkar gärna italienskt och sörplar i mig ett glas rosé på Bar Pittis uteservering.

Vilken är din senaste kändisspaning i NY?

- Jake Gyllenhaal och jag gillar samma kaffeställe i Chelsea Market, nämligen Ninth Street Espresso. Jag har sprungit in i honom flera gånger. Det ger en bättre kick än koffeinet...

Vad önskar du dig mest av allt just nu?

- Att jag lyckas skriva ett bra slut på min tredje bok om Elsa. Just nu befinner jag mig i skrivkoma.

FAKTA

Häng med Sofis mode till New York!

När: 25-29 maj

Boende: Fyrstjärniga hotellet The Westin Times Square, www.westinny.com

Detta ingår: Transfer till och från flygplatsen i NY, välkomstdrink på Sofi Fahrmans takterrass, heldagsutflykt till Woodbury Common Premium Outlet, fest med MTV och massor av tävlingar och överraskningar. Före avresa får du även en välmatad goodiebag värd cirka 3 500 kronor med bland annat en resväska från Epic,  skönhetsprodukter från Maybelline, accessoarer från Topshop, hårprodukter från Redken och presentcheckar på Arlanda shopping.

Pris: 12 995 kronor.

Boka och läs mer på: http://www.trippus.se/eventus/eventus_cat.asp?EventusCat_ID=19382&Lang=swe&c=

OBS! Endast medlemmar i Sofis modeklubb kan boka. Läs mer och bli medlem på sofismode/klubb.

Sofie Zettergren

ARTIKELN HANDLAR OM