Nu blir vi ännu större!

NÖJE

Det händer grejer här hos oss på Sofis mode.

Den 15 juni nylanserar vi tidningen, som blir tjockare, matigare - och äntligen, ÄNTLIGEN går den att prenumerera på.

Ända sedan vi började göra Sofis mode i januari 2008 har läsarna undrat en och samma sak: när kan man börja prenumerera?

Efter tre långa år kan vi äntligen säga: nu!

Eller, rättare sagt: den 15 juni.

100 sidor

Då lanserar vi nya, härliga, 100 sidor tjocka Sofis mode. Det blir mer, matigare mode, mer inspiration, fler och bättre stylingtips.

I stället för att säljas måndag-onsdag kommer vi att finnas i butik närmare helgen, närmare bestämt onsdag-lördag när fler har tid att läsa. Vi ändrar också utgivningstakten till varannan vecka i stället för varje - helt enkelt för att det är så läsarna vill ha det.

- Läsbeteendet har blivit allt mer homogent. Att läsa Sofis mode är en stunds vardagslyx i soffan då och då, i kombination med daglig koll på sofismode.se och Sofis blogg. Det tar vi nu fasta på och förbättrar både tidningsupplevelsen och den dagliga nyhetsrapporteringen, säger redaktören Annica Lundbäck.

I samma veva gör vi om sajten, lyfter fram bloggarna bättre och passar på att knyta till oss några nya bloggare. Vår stylist Karoline Andersson kommer inom kort att börja blogga här, och en ny skönhetsblogg är också på gång.

Så håll utkik - den 15 juni är det dags!

ARTIKELN HANDLAR OM