Välkommen, Caroline Winberg!

Foto: Foto: Bulls
Caroline Winberg lever alla modellers dröm – hon har gått Victoria’s Secrets spektakulära visningar inte mindre än sex gånger.
NÖJE

Hon har plåtats för Valentino, Armani, Versace och Chloé, synts på ett oräkneligt antal magasinsomslag och gått visningar för det exklusiva underklädesmärket Victoria's Secret inte mindre än sex gånger. Nu blir Caroline Winberg – Sveriges enda supermodell – ny medarbetare i Sofis mode.

Som ung spelade hon fotboll i AIK och funderade på att bli sportjournalist. Men ödet ville annorlunda och Caroline Winberg, 26, är numera en av få modeller som genom sina regelbundna uppdrag för Victoria's Secret nämns i samma andetag som Heidi Klum och Gisele Bündhen.

Tidigare i år gjorde hon filmdebut mot Robert De Niro och Bradley Cooper i "Limitless" och nu kan hon lägga ytterligare en ny erfarenhet till meritlistan: att vara en del i teamet runt Aftonbladets modemagasin Sofis mode.

– Det känns fantastiskt roligt att få jobba med Caroline, inte minst med tanke på att det blir första gången hon samarbetar med en svensk tidning på det här sättet. Jag är glad och stolt över att få välkomna henne ombord, säger Annica Lundbäck, redaktör för Sofis mode.

Redan i det första numret av nylanserade Sofis mode, som ser dagens ljus den 15 juni, kommer Caroline Winberg att bjuda på allt från "dagens outfit" till personliga mode-och skönhetstips samt unika bakom kulisserna-bilder i varje nummer av tidningen.

– Att jobba tillsammans med Carro är en dröm. Hon har en känsla för stil och hon kan ge oss en glimt bakom kulisserna som ingen annan, säger modechefen Sofi Fahrman.

FAKTA

Det här händer i Sofis mode:

Från och med den 15 juni blir Sofis mode tjockare – 100 sidor – och börjar komma ut på onsdagar varannan vecka.

Vi finns ute till försäljning onsdag till och med lördag.

Du kan – äntligen! – få tidningen direkt hem i brevlådan genom prenumeration. Mer information kommer här på sajten inom kort.

Sajten kommer också att göras om, bland annat kommer vår stylist Karoline Andersson och vår skönhetsredaktör Anna Wahlberg att börja blogga.

START 15 JUNI – MISSA INTE!

ARTIKELN HANDLAR OM