Bli Sofis modes och Nokias modereporter

Nu söker vi reporter till Stockholm Fashion Week

NÖJE

Den 8-14 augusti är det återigen dags för Stockholm Fashion Week – en vecka fylld av kollektionsnyheter för vår/sommar 2012 med närmare 800 varumärken representerade. Nu söker vi tillsammans med Nokia N9 och Stockholm Fashion Week dig som har ett genuint intresse för mode och drömmer om att vara med på plats bland alla modereportrar och stylister för att bevaka modeveckan. 

Som Nokias utsände modereporter kommer du att få fritt tillträde till de bästa modevisningarna och aktiviteterna för att kunna dela med dig av dina upplevelser genom en gästblogg på Sofis mode.

Du som blir Nokias reporter under modeveckan blir en av de första i Sverige att ha Nokia N9 i handen och kommer att använda mobilen för att dokumentera, fota och uppdatera bloggen. Därför är det viktigt att du redan idag är en van bloggare och inte är främmande för att använda ny teknik. Nokia är med sin Nokia N9 samarbetspartner i höstens modevecka. Ditt uppdrag är att bevaka modeveckan för Nokia, Stockholm Fashion Week och Sofis Mode där vi förväntar oss minst 3-5 blogguppdateringar per dag där du skriver om dina upplevelser, kommenterar och lägger upp bilder/filmer från visningar och intervjuar intressanta profiler.

Så gör du

För att vara med och tävla ska du beskriva ditt intresse för mode, motivera varför just du ska vinna samt skicka med bilder på din stil och hur du skulle vara klädd under modeveckan och den kändisspäckade invigningsfesten på Café Opera den 8 augusti. Om du redan idag har en blogg, gör du ett blogginlägg med din fest-outfit och länkar till blogginlägget i ditt tävlingsbidrag, annars bifogar du bilderna direkt i mailet och skickar med en länk till din blogg. För att vara med och tävla måste du vara 20 år. Nokia står för boende på hotell centralt i Stockholm under veckan, men inte för eventuella resekostnader och övriga kostnader som mat etc.
 

Skicka till

Maila ditt tävlingsbidrag tillsammans med person- och kontaktuppgifter (namn, personnummer, bloggadress, mail, mobilnummer och adress) till [email protected] senast den 31 juli. Märk ämnesraden med "Sofis Mode”. Alla uppgifter behandlas enligt PUL, personuppgiftslagen.
 

En jury bestående av representanter från Nokia och Sofis Mode kommer att bedöma tävlingsbidragen utifrån de tävlandes intresse för mode, motivering och stil för att välja ut en vinnare som, tillsammans med en vän som hjälper dig att dokumentera, vinner inträde till de bästa visningarna under modeveckan och invigningsfesten på Café Opera den 8 augusti. Juryns beslut går inte att överklaga.

Nokia kommer att kontakta vinnaren den 1-2 augusti för att komma överens om en tid för överlämning och genomgång av Nokia N9, därför är det viktigt att du finns tillgänglig på telefon i samband med att tävlingsperioden går ut.

ARTIKELN HANDLAR OM