Här är den nye kalsongkungen

Här är första bilderna på de Beckhamdesignade kalsongerna

NÖJE

Här är David Beckhams nya kalsonger.

Fotbollstjärnan är gästdesigner för H&M och i dag släpptes de första bilderna.

– Jag är inte säker på att min mamma blir så glad, säger 36-åringen.

Första bilden på David Beckhams gästspel som designer för H&M.

2007 poserade Beckham i Armanis underkläder i en extremt uppmärksammad kampanj. Det dubblade det italienska modehusets vinst.

Nu hoppas H&M på en liknande effekt.

”Jag är väldigt stolt”

I somras blev det officiellt att David Beckham skulle sälla sig till Karl Lagerfeld, Madonna och Stella McCartney och gästspela som designer för det svenska modeföretaget.

– Det senaste året har jag utvecklat min Bodywearkollektion tillsammans med mitt team och jag är väldigt stolt över resultatet. H&M visade sig vara det självklara valet av samarbetspartner och jag ser verkligen fram emot presentera kollektionen för H&M:s kunder, sa Beckham i ett pressmeddelande då.

Sandra, 62, kan bli sur...

Sedan dess har projektet omgärdats av stort hemlighetsmakeri. Men i dag släpptes de första bilderna på den vältatuerade stjärnan som vant poserar i sina nya kalsonger. Den globala reklamkampanjen med den lättklädde fotbollshunken tros uppskattas av kvinnor världen över. Men det är inte givet att Sandra Beckham, 62, är en av dem.

– Jag är inte säker på att min mamma blir så glad över att se mig i underkläder på stora affischer igen, har engelsmannen sagt enligt Daily Mail.

Underklädeskollektionen, som enbart är designad för män, ska säljas i 1 800 av bolagets 2 300 butiker med start den 2 februari.