Prinsessa för en dag

Prinsessan Madeleine frossar gärna i lyxiga klänningar och Gucci-väskor. Men det går att stråla lika mycket som prinsessan, till betydligt lägre priser. Få en lyxig touch från vardag till fest för en billig penning!

1 av 35
FAKTA

Vad är väl en bal på slottet?

Madeleine Thérèse Amelie Josephine, född den 10 juni 1982 på Drottningholms slott, är prinsessa av Sverige samt hertiginna av Hälsingland och Gästrikland. Hennes officiella titel är: Hennes Kungliga höghet Madeleine, prinsessa av Sverige, hertiginna av Hälsingland och Gästrikland.

Och det går ju inte annat att drömma sig in i hennes värld, tänk att få bära Lars Wallins och Per Engshedens kreationer. Inte bara en gång utan ganska ofta. Tänk att få äga en äkta Gucci-väska!

Men vad är väl en bal på slottet? Min dotter Freja brukar skratta åt mig, när jag lyckligt visar upp alla underbara fynd jag brukar göra på Siggestas bakluckeloppis! För är det någonting jag älskar så är det fynda, sedan gäller det bara att sträcka på ryggen som en prinsessa. För ingen vet ju om just mina nya jeans kostar 20 eller 2 000 kr.

NÖJE

AV: Ehva Löpp FOTO: Sara Ringström