Håll liv i årets kjolsäsong!

1 av 11
NÖJE

Låt kjolen hänga kvar även när sommarhettan snart byts ut mot kyligare vindar. Jordnära färger och klassiska mönster får favoritkjolen att hålla hela hösten.

PENNKJOLEN

En klassiker som håller i sig. Höstens visningar bjöd på kjolfest där pennkjolen stod mer i fokus än kanske någonsin tidigare. Ta med trenden till vardagen och lyft den på ditt eget sätt – skräddat eller avslappnat!

Koll på kulörerna

Satsa på ett tonsäkert kort till hösten och håll färgkulörerna på en och samma linje. Den mönstrade kjolen matchar du enkelt med något välskräddat upptill. Skorna kan snabbt bytas ut mot ett par klackar till festkvällen.

VÄRMANDE

Vi slår ett slag för det varma! Våga krocka material, blanda grovstickat med finare tyger och matcha monokromt. Varmt, skönt, avslappnat och helt rätt!

SPORTIGA PJUCK

Sneakers står högt upp på mångas önskelista den här säsongen. Det bekväma och sportiga står mer än någonsin i fokus. Kika på herravdelningarna efter snygga t-shirts med tryck och häng på dig en skinnväst så har du looken klar.

ASYMMETRISKT

Den damigare looken kommer återigen upp på tapeten i höst. Gör det enkelt, välj en asymmetrisk kjol och kombinera den med en finstickad kofta. Toppa med ett par nätta klackar.

Vippkjolen

Länge leve vippen! Vi fortsätter att inspireras av 50-talssilhuetten även denna höst. En markerad midja förlänger benen avsevärt!

LÅNGA LÄNGDER

Ta hösten med storm med en look som andas sensommardag! Pastellerna sitter säkert en bra bit in på hösten, särskilt i kombination med långa längder och skira material!

FÄRGCHOCK

Nu är det dags att släppa din svarta tröja och byta ut den mot en rosa! Färgchocka dig själv och hösten. Vill du inte vara en färgexplosion från topp till tå? Dämpa outfiten med metallic som neutraliserar men ändå lyfter fram den rosa nyansen.

SPORTIGT

Känner du dig sugen på en höst i sportens anda är det bara att ta pennan och skriva upp nät, nummerprint, sneakers och quiltat!

MINIKJOLEN

Sommarens lilla korta räds inga höstvindar. Matcha med något varmt upptill och lägg på en detalj som sticker ut så håller looken ett bra tag till!

JORDNÄRA

Bli countrycool i jordfärger, fjädermani och frans-bonanza. Byt ut den långa bohemiska kjolen mot en kortare modell, hala ner den på höften och addera ett stort bälte.

TILL HAVS

Fin i marin! Små detaljer och lager på lager i kombination med en havsblå färgkompott är något som funkar sju dagar i veckan. Kör på tröja under tröja och låt kanterna sticka fram på ett avslappnat sätt, en enkel detalj som lyfter.

SKINN PÅ SKINN

Skinn, skinn och mera skinn, så skulle man kunna beskriva höstsäsongens visningar. Skulle du vilja ha en mer påklädd helhet, byt ut pumpsen mot ett par kängor och addera en mössa i neon.

Stylist: Jennifer Hedlund, Foto: Mikael Gustavsen, Make up & hår: Anna Göransson, Modell: Rebecca J/Stockholmsgruppen

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode