Kim Kardashian shoppar loss i högklackat

1 av 5
Kim Kardashian i New York och shoppar loss Klädd i en karamellfärgad läderklänning från makes design Kanye West. Foto: SPLASH
NÖJE

Gravida Kim Kardashian gör det inte bekvämt för sig när hon är på shoppingtur.

Uppklädd till tänderna tar hon på sig de högsta klackarna och strosar runt på New Yorks gator i jakt på det perfekta plagget.

Skådisen Sarah Jessica Parker deklarerade nyligen att hon slutat använda högklackat privat – men några sådana planer har inte Kim Kardashian. Enligt tidningen Mirror kommer realitystjärnan inte att sluta experimentera med mode och skyhöga klackar bara för att hon är gravid i femte månaden.

– Jag får kommentarer från folk att jag bär mycket svart för att dölja min graviditet eller för att jag skulle skämmas över den, vilket är fullkomligt löjligt. Jag har alltid älskat att ha på mig svarta kläder, det är ju så chic och enkelt. Mode är roligt och jag älskar att prova nya grejer, säger hon enligt Mirror.co.uk.

Och som hon provar sig fram. I förra veckan kunde vi se henne shoppa loss i några av New Yorks exklusiva butiker i en karamellfärgad läderklänning från maken Kanye Wests design och i Gucci-klackar.