Lady Gaga naken på omslaget av V Magazine

1 av 4
Lady Gaga för V Magazine Faksimil från www.vmagazine.com Foto: Inez & Vinoodh
NÖJE

Vi har sett henne i köttklänning på MTV-gala och på stan i endast kjol och behå. Faktum är att vi har sett det mesta på Lady Gaga  – och nu får vi se henne helt näck när hon klär av sig för V Magazine.

Att Lady Gaga gillar att chocka är inget nytt. Inte heller att hon älskar all uppmärksamhet hon får. Den här gången väljer hon, i stället för de extravaganta och konstnärliga kreationer som vi är vana att se henne i både på tidningsomslag, på scen och på gatan, att ta av sig allt och posera naken framför kameran i tidningen V Magazines septemberutgåva.

Toppar lönelistan

Lady Gaga är den kändis under 30 som tjänar mest pengar i nöjesbranschen. Enligt tidningen Forbes tjänade stjärnan 80 miljoner dollar förra året, en summa som kunde ha blivit 200 miljoner dollar om hon inte hade tvingats avbryta sin turné ”Born this way ball tour” på grund av en höftoperation.

Men det kommer knappast att gå någon nöd på stjärnan efter albumsläppet "Artpop" den 11 november. Enligt V Magazine kommer albumet först och främst att vara en app och vi är helt säkra på att stjärnan kommer att ta igen sina förlorade miljoner på grund av den inställda turnén. Vi väntar med spänning.

Följ Sofis mode på:

Instagram: @sofismode

Twitter: @sofis_mode

Facebook: Aftonbladet.Sofismode

ARTIKELN HANDLAR OM