Leighton Meester frontar Nelly

Skådespelerskan i svenska kedjans jubileumskampanj

1 av 4
Foto: Nelly
NÖJE
Foto: Nelly

Amerikanska skådespelerskan Leighton Meester är nytt ansikte utåt i en kampanj för Nelly.com som firar 10 år i år. Kampanjen plåtades i Los Angeles med kläder som Leighton Meester själv valt ut ur Nellys sortiment.

– Jag känner att kläderna verkligen passar min personlighet, de är unga, roliga och lättsamma, säger Leighton till Nelly.

Leighton Meester är mest känd för sin roll som Blair i Gossip Girls och gifte sig nyligen med sin fästman sedan tre månader tillbaka, skådespelaren Adam Brody.

I bildspelet kan du spana in kampanjbilderna!

FAKTA

5 snabba med Leighton Meester

Vilka är dina måsten i garderoben? Det känns som om man aldrig kan vara felklädd i en svart klänning som markerar midjan. Hattar, en i kashmir eller ull när det är kallt och en stårhatt för när det är varmt, återkommer jag också alltid till.

Vilka är din tre bästa skönhetstips? Håll dig till det enkla: återfukta, sova ut och använd solskydd.

Vilken skönhetsprodukt klarar du dig inte utan? Solskydd! Jag växte upp i Florida och bor nu i Kalifornien där solen alltid skiner så jag har för vana att alltid använd det.

Hur håller du dig i form? Jag utövar pilates, vandrar, simmar, cyklar, går när jag kan, försöker äta hälsosamt och ser till att få tillräckligt med sömn.

Hur gör du dig redo inför röda mattan? Jag är verkligen inte krånglig. Jag tar en dusch och äter en god middag, sen är det dags för hår och smink.

Källa: Nelly.com

ARTIKELN HANDLAR OM