Superstylisten klär den andra kvinnan

Fyra anledningar att älska bioaktuella ”The Other Woman”

1 av 15 | Foto: FOX
”The Other Woman” är en stilstudie i high fashion.
NÖJE

Ta fyra starka kvinnor.

Blanda med fyra stilar.

Släng in en av världens bästa kostymörer.

Resultatet är en av årets snyggaste (och roligaste) filmer.

Älskade du humorn och tjejgängs-känslan i ”Sex and the City”? Tyckte du dessutom att Patricia Field var ett kostymgeni och Carrie Bradshaw snyggast på tv? Då ska du spana in årets chick-flick ”The Other Woman” som i helgen hade Sverigepremiär.

I filmen spelar Cameron Diaz New York-advokaten Carly som upptäcker att hennes nya kille är både gift och involverad i flera andra förhållanden. Dags att smida onda planer! Men förutom den smaskiga historien finns det en annan stor anledning att spana in den här filmen – modet.

Bakom de fyra kvinnornas spektakulära och individuella stilar hittar du naturligtvis modeoraklet Patricia Field som säger att hon till viss del tog uppdraget som kostymör för att få chansen att jobba med Cameron Diaz. Ett av stegen i Fields skapandeprocess är också att lära känna skådisarna bakom karaktärerna för att kunna kombinera karaktären med den riktiga människan. Redan nu har ett av plaggen blivit riktigt omtalat – den vita bikinin Kate Upton bär när hon gör storstilad entrée i en kultförklarad strandscen.

Exklusivt på Theyouway.com kan du nu spana in Carlys, Kates, Ambers och Lydias stilar i dels ett bildspel, men också i fyra filmklipp där Field och kostymören Paolo Nieddu förklarar mer.

Du som läser den här artikeln i mobilen hittar filmklippen här, här, här och här.