Det bästa från Köpenhamns modevecka

Från Stockholm till Köpenhamn. Våra danska grannar håller just nu sin modevecka. Och vilken vecka! Vi har plockat ut det bästa. Spana in visningarna nedan.

1 av 10
NÖJE

Henrik Vibskov höstmode 2015

– Jag älskar de volymfyllda lookerna och den abstrakta mönsterleken i Henrik Vibskovs kollektion. Det är oförutsägbart, intressant och en av höjdpunkterna är hur han experimenterar med dunjackor - en ärmlös i bikerstil? Ja tack, säger moderedaktör Beatrice Trodden.

1 av 10

Designers Remix höstmode 2015

– En snygg kollektion med coolt 70-tals stuk. De jordnära och fräscht vita tonerna lyfts av de starkt blåa plaggen som inger en härlig och varm känsla, säger moderedaktör Beatrice Trodden.

1 av 10

By Marlene Birger höstmode 2015

– Härligt varma och neutrala nyanser i långa lager med minimalistiskt stuk och neutrala mönsterinslag. De löst  skräddade kostymerna är perfekta för en androgyn look med en feminin känsla. De långa silhuetterna är underbart sofistikerade, säger moderedaktör   Beatrice Trodden

1 av 9

Bruuns Bazaar höstmode 2015

– Bruuns Bazaars kollektion är fylld av enkla snygga plagg i dova toner som skapar tuffa outfits. De leker både med feminina inslag så som spets, vida kjolar, markerade midjor och formnära silhuetter men även med maskulina influenser så som den dubbelknäppta rocken. Den snyggaste detaljen? Favoriten blir helt klart det snygga stövlarna med knutdetalj, säger moderedaktör Beatrice Trodden.

Av: Beatrice Trodden & Rebecka Wållgren Foto: Copenhagen Fashion Week

ARTIKELN HANDLAR OM