Spetsar stilen

Veckans stilikon är skådespelerskan Lupita Nyong'o

1 av 4
Avslappnat Avslappnat och snyggt på Los Angeles flygplats. Jeans, kavaj och en röd väska från Miu Miu på axeln känns som den perfekta reseoutfiten.
NÖJE

En av stjärnorna som lyser starkast just nu är kenyanska skådespelerskan Lupita  Nyong’o, 31. Under senaste Oscarsgalan kammade hon hem en statyett för bästa kvinnliga biroll som Patsey i filmen ”12 years a slave”.

Lupita Nyong’o föddes i Mexico City, där hennes familj då vistades som politiska flyktingar, och när hon fyllde ett år flyttade familjen tillbaka till Kenya. Tidigare har hon bland annat arbetat med filmproduktion och stått på olika teaterscener. Den 11 april ser vi henne återigen på bioduken i  Liam Neesons  film ”Non-Stop”.

Modevärlden älskar denna naturliga skönhet och i vår kommer vi att se henne som ett av Miu Mius ansikten utåt. Hon har även prytt omslaget av magasinet Dazed & Confused och under de senaste modeveckorna fick hon sitta front row bredvid Vogues chefredaktör Anna Wintour.

Lupita Nyong’o är en flitig vimlare som inspirerar med sin färgglada stil. Vi hoppas, och tror, att vi kommer att få se mer av denna stjärna framöver.

Spana in Lupitas färgglada stil i bildspelet!

FAKTA

Så fixar du Lupitas stil

Våga vintage! Satsa på plagg med 60-talssilhuetter.

Matcha färg med färg.

Blommor, spets och diamanter passar perfekt till festen.

Bryt av den söta looken med skor med spetsiga tår.

AV: Karoline Andersson FOTO: Bulls, AP