Rockar stilkrock

Inspireras av coola Kate Maras dressat avslappnade look

1 av 4
Bekvämt men intressant Kate Mara reser med stil i bekväma byxor och stickad tröja. Halsbandet och väskan gör looken intressant och personlig.
NÖJE

Redan som nioåring trotsade Kate Mara, 31, sin blyghet och ställde sig i rampljuset. ­Sedan dess har hennes liv handlat om skåde­speleri. Hon fick sin första tv-roll i serien ”Law and order” 1997 och två år senare tog hon klivet över till vita duken där hon spelade mot Harrison Ford i ”Random hearts”.

I juni har hennes nya film ”Transcendence” premiär i Sverige, där vi får se henne spela mot bland andra Johnny Depp och Morgan Freeman. Passionen för skådespeleri delar hon med sin syster Rooney Mara som har valt samma yrke.

Sport är också något som också ­ligger Kate Mara varmt om hjärtat, och speciellt amerikansk fotboll. Inte så konstigt, farbror John Mara äger bland annat en del av New York Giants.

Kate Mara är en mästare på att mixa stilar och väljer ofta plagg i feminina material och skärningar som hon matchar med herrinspirerade ­detaljer. En väldigt bärbar stil som med Kate Maras fingertoppskänsla alltid har det där lilla extra som höjer outfiten till en högre nivå.

Kolla in Kates coola stil i bildspelet!

FAKTA

Så fixar du looken:

Bär blå plagg som om de vore svarta.

Låt väskan vara en viktig del av din look.

Tänk enkelt när det gäller hår och makeup.

Bär maskulina skor till vardags.

AV: Karoline Andersson