Theyouway ♥ Emelia Gunnarsson

NÖJE

The you way har fått en pratstund med den färgglada bloggaren Emelia Gunnarsson. I bloggen bjuder hon på utstickande outfits, shopping och glimtar ur hennes vardag.

Vad är det roligaste med att blogga?

– Min blogg ger mig möjligheten att leva ut min kreativitet och chansen att få dela mitt modeintresse med andra. Jag gillar dessutom att jag själv bestämmer precis vad jag ska skriva och uppdatera om. Men det bästa är när man får kommentarer av läsare där de skriver att de blivit inspirerade och tycker om det man gör. Responsen är det som gör det kul att blogga.

Hur viktigt är mode för dig?

– Mode är en del av min vardag och är en viktig del av mitt liv, då det är mitt största intresse. Mode har en stor makt i världen och man kan göra så mycket med sitt utseende. Genom att bara klä sig på ett visst sätt kan man framhäva sina bästa sidor och ge människor man möter det rätta intrycket av sig själv.

Hur skulle du beskriva din stil?

– Min stil kan beskrivas som modern med en twist. Jag gillar att variera olika material och mönster i mina outfits. Men det jag trivs bäst i är svarta jeans, en stickad polo och knähöga stövlar nu under vinterhalvåret.

Hur tänker du kring modetrender?

– Modetrender är kul och jag hänger oftast på de trender jag tycker om. Men är det någon trend som inte faller mig i smaken, klär jag mig hellre i plagg som jag själv tycker är snyggt, och inte bara är inne just nu. Jag satsar hellre på en snygg basgarderob som aldrig går ur tiden och man kan använda säsong efter säsong och köper istället bara få plagg som är efter trender.

Vilka är dina favoritmärken och varför?

– Mina favoritmärken är Marc Jacobs, Chanel, Givenchy och Michael Kors. De har snygga kollektioner säsong efter säsong och levererar alltid det bästa på catwalken. Men majoriteten av min garderob består av plagg från H&M, Mango, Zara och andra stora kedjor som har snygga grejer med överkomliga prislappar.

Om du fick byta garderob med någon, känd som okänd, vem skulle det vara?

– Jag skulle mest av allt vilja byta garderob med Olivia Palermo. Hon är sjukt cool och har en snygg och utstickande stil. Jag har sett upp till henne som stilikon väldigt länge och blir alltid lika inspirerad så fort det dyker upp en ny outfitbild jag inte har sett tidigare.

Vad lägger du helst pengar på i klädväg?

– Den senaste tiden har jag börjat satsa mer på basplagg i neutrala färgskalor som kan användas året runt och som kommer till användning mer än en gång. Jag har alltid varit en sådan person som bara köper något för att det är inne eller tänker att de ska vara snyggt på en outfitbild, men nu är det dags att börja tänka lite mer ekonomiskt och miljövänligt, och faktiskt använda alla kläder jag köper.

Vad är ditt drömköp?

– En svart handväska från Prada som jag spanat in ett tag, dock med en alldeles för dyr prislapp för en 19 åring tyvärr. Men någon dag så! Väljer man att köpa en klassisk modell i riktig bra kvalité kan man använda den länge – och dessutom blir den på något konstigt sätt dubbelt så fin om den är dyr, haha.

KLICKA HÄR för att se mer av Emilias garderob! Glöm inte heller att gilla Theyouway (extern länk) på Facebook för att ta del av fler spännande modeprofiler, tips och tävlingar.

FAKTA

Emelia Gunnarsson

Ålder: 19 år

Bor: Kungälv

Gör: Förskolevikarie

Blogg: www.emelias.se

Instagram: @gunnarssonemelia

ARTIKELN HANDLAR OM