Vårens 3 största trender

Efter att noggrant bevakat modeveckorna kan vi utlova en vår och sommar 2015 med fantastiska trender. Vi har redan nu plockat ut de tre största som du kan tjuvkika på. Och vilka trender! Det handlar om ett härligt årtionde som kommer tillbaka, ett material som designerna är helt galna i och ett klassiskt mönster som vi lovar kommer att pryda var och varannan modeprofil i vår. Våra stylister har även valt ut favoritköpen så att du kan ligga steget före i din garderob.

Foto: AP
Louis Vuitton, Altuzarra, Loewe.
Foto: AP
Louis Vuitton.
NÖJE

1970-talet

Vi hälsar 1970-talet välkommet tillbaka - igen! Den här gången med plagg i sammetsmaterial, lyxiga skinnjackor, mönstrade blusar och kaxiga örhängen. Och självklart de vida benen! Hos Louis Vuitton känns looken ung, kaxig och helt rätt i tiden!

Foto: AP
Chloé, Jason Wu, Loewe

Mjuk mocka

Vi har sett ljusrosa mocka hos Chloé, mintgrönt hos Michael Kors och här på hemmaplan visade Filippa K bland annat upp en fantastisk kappa i beige mocka som vi vet finns på många önskelistor till våren. Vi ser materialet på klassiska plagg och accessoarer  så som bikerjackan, ballerinaskorna, skjortan och kjolen till våren och du får mer än gärna bära olika nyanser med varandra.

Foto: AP
Altuzarra, Victoria Beckham, DKNY.

Ränder åt alla håll och kanter

Det här med randigt är absolut ingen nyhet, tvärtom. Ränderna hör till de klassiska och tidlösa favoriterna som alltid fungerar. Den här säsongen ser vi lite mer lekfulla varianter av mönstret. Ränder som krockar, är bredare och till och med bara som en snygg detalj på en vardagsväska eller ett par skor sköna skor.

Av: Karoline Andersson och Beatrice Trodden

ARTIKELN HANDLAR OM