Hösten är här, killar!

NÖJE

Hösten närmar sig med stormsteg. Dags att uppdatera garderoben och kitta upp dig på lite nytt. Jag har gjort grovjobbet och du behöver inte ens lämna hemmet. Höstens plagg är bara ett klick bort.

Mörka sneakers

Har du slitit ut sommarens skor, kitta upp dig på ett par nya Converse i en mörkare färg! 599 kronor på www.skocompaniet.se.

På med fräscha kalsonger

Nya fräscha kalsonger är alltid en hit! Calvin Kleins ”Body boost trunk” kostar 249 ­kronor på

www.nelly.se.

Nytt på fossingarna

Äter din tvättmaskin också strumpor? Passa på att klicka hem ett knippe nya på www.laredoute.se. 129 kronor för ett 2-pack.

Rutigt för hela slanten

Satsa på en rutig skjorta i höst. Slå till på en rutig och riktigt prisvärd variant från asos egen kollektion. Cirka 300 kronor på www.asos.com.

Blå piké

”Victor Tee” är en härligt blå piké från Frank Marshall att matcha till svarta och mörkblå plagg. Kostar 599 kronor på www.nelly.se.

Lyxig vit t-shirt

Vill du satsa på en riktigt dyr t-shirt tycker jag att Yves Saint Laurents vita är ett bra val. Den kostar 2?000 kronor på www.ysl.com.

Jeans med rätt slitage

Satsa på ett par snyggt slitna gråsvarta jeans i höst, passar både till vardags och fest. Den här modellen heter ”Max dust” och kostar 1?300 kronor på www.acne.se.

T-shirt + halsduk

Lite dyr men riktigt snygg t-shirt från McQ by Alexander McQueen med halsduk i ett. Perfekt för snålblåsiga höstkvällar. Kostar 1?838 kronor på www.asos.com.

Cool bag

Toksnygg väska i skinn­imitation som passar perfekt till gymmet eller som weekend-bag. 398 kronor på www.hm.com.

För kyliga höstkvällar

American apparels snygga vindjacka heter ”Slub nylon fleece-lined parka” och har skön fleece på insidan. Värmer bra ­kyliga höstkvällar. Cirka 900 kronor www.americanapparel.net.

ARTIKELN HANDLAR OM