Pattinson inspirerar – till nya kalsonger

NÖJE

Många har säkert fantiserat om Eclipse-stjärnan Robert Pattinson i bara kalsonger. Och inte bara tonårstjejer, visar det sig. Den brittiska klädkedjan Marks & Spencer har ägnat stjärnan mer än en tanke.

Foto: magnus sundholm
Robert Pattinson behåller kläderna på.

Tyvärr får vi inte se honom i kalsonger. Inte heller som designer. Men när Marks & Spencer lanserar en ny underklädeskollektion för män så är det Robert Pattinson som inspirerar, uppger Guardian.

En pojkaktig look

Kollektionen, som släpps i september, kommer att gå under namnet ”R-Pant” och innehålla flera kalsongmodeller med en tajt passform. Tanken är att underkläderna ska passa en tunnare och mer pojkaktig look med lågt skurna byxor och smala jeans. En stil som vampyrsnyggingen Pattinson föredrar.

Mindre macho

Tidigare har fotbollsstjärnor och träningshunkar varit självklara ansikten i underklädesreklamen. Men nu verkar trenden gå mot ett mindre macho ideal. Osynligt och otränat.

– Jag hatar att se mäns kalsongresår sticka upp över jeansen, säger Olie Arnold, modechef på Men's Health, till Guardian.

Trots att trendspaningen visar alla rätt är Pattinson själv inte inblandad i arbetet. En talesman för Marks & Spencer menar dock att den 24-åriga stjärnskådisen setts shoppa underkläder på varuhuset.

En svag med men ack så viktig koppling.