Lägg band på dig!

Här är stjärnornas smala mumiemode

NÖJE

Här är första hjälpen för dig som vill få en perfekt kropp.

Klä dig i ett 80-talsfärgat bandage.

Foto: Aftonbladet Bild
Victoria Beckham.

Lindsay Lohan, Catherine Zeta-Jones och Victoria Beckham gör det – de klär sig i Hervé Légers legendariska ”bandageklänning”.

På det glada 80-talet var supermodellerna som galna i Légers tajta skapelse, ett plagg bestående av elastiska bandage hårt lindade runt kroppen.

Kroppsnära klänning

Nu är den tillbaka. Designern Max Azria har skapat en ny version av den kroppsnära klänningen och kändisarna står i kö för ett exemplar.

Och tro det eller ej: Till och med en helt vanlig kvinna kan bära bandaget – utan att se ut som en stoppad korv.

Trycker in och upp

Daily Telegraphs modereporter Lesley Thomas testade att trycka in sin kropp i bandageklänningen. Hon blev chockad av resultatet. Inte ett spår av åren som passerat och barnen som fötts sedan hon på 80-talet gladeligen klämde på sig små Lycraklänningar. Bandageklänningen trycker in och upp. Den skulpterar. Gör under.

Kanske är det därför Hollywoodkändisarna ofta bär någon av Hervé Légers skapelser på röda mattan när de mer än någonsin behöver positiv uppmärksamhet. Som Lindsay Lohan gjorde efter att hon kommit ut från avgiftning, eller Elisabeth Hurley efter Hugh Grants snedsteg med Divine Brown.

ARTIKELN HANDLAR OM