Bloggat i veckan!

Karolina Skande spanar loss på webben

NÖJE

It’s that time of the year?…

Modeveckorna avlöser varandra. Efter New York kom London och intresset från modeblogg-arnas sida har garanterat inte svalnat.

Foto: Stefan Mattsson
Karolina Skande

Prada – Trembled blossom

Prada har tillsammans med illustra-tören James Jean producerat en kortfilm som visades under New Yorks modevecka. Filmen handlar om en cyberkvinna som färdas genom en förtrollad skog där allt hon rör vid förvandlas till fantastiska Prada-plagg. Varje modebloggares våta dröm?!

Filmen finns att se på Pradas hemsida, www.prada.com

Läs bellezzas blogg!

Acne LUV

Acne har släppt ett par nya ”it-jeans”. För inte så länge sedan var det modellen Tube i färgen Lena som gällde.

Nu är det LUV Telephone Jeans som sitter på var och varannan modemedveten tjej. Överallt bloggas det vilt om de nya jeansens förträfflighet!

Läs Linn Gustafssons blogg!

London fashion week

Den mest intressanta designern under Londons modevecka anses av de flesta modebloggerskorna vara ChristopherKane. Han visade sin premiärkollektion våren 2007 och blev snabbt ansedd som en av de mest spännande nykomlingarna i modevärlden. Var säker på att bloggvärlden kommer rapportera lika intensivt från modeveckan i Milano.

Läs bloggen Thats hot!

T-shirtar från H&M

T-shirtar med tryck är en garanterad succé i bloggvärlden och när bilder på H&M:s nya t-shirtkollektion från Divided, Art by, läckte ut bland bloggarna var mottagandet positivt. T-shirtarna kommer i butik mars/april.

Läs proprietes blogg!

Välgörenhetsgala

Madonna och Gucci slog sina påsar ihop och arrangerade en välgörenhetskväll för Unicef, ”A night to benefit raising Malawi and Unicef”. Uppslutningen var fantastisk och a-kändis-arna trängdes på röda mattan framför ivriga mingelfotografer. Modebloggarna kommenterade naturligtvis stjärnornas klädval.

Läs emmamarias blogg!