Oh la la, Olivia!

Veckans stilikon är it-tjejen Olivia Palermo!

1 av 7
2008: Lyxigt Chaneligt och klassiskt var Olivia Palermos melodi på den här tiden. En svart bas, damiga jackor och lyxiga accessoarer skapade en kvinnlig och medveten look som fungerar precis lika bra i dag som då. De stora svarta bågarna har hon inte lämnat än.
NÖJE

På gatan eller på röda mattan, propert skräddad eller luftigt bohemisk – Olivia Palermo är alltid en stilikon att räkna med. Spana in hennes moderesa!

Olivia Palermo blev känd i tv-serien "The City".

När det här numret av Sofis mode kommer ut har vi just firat vårt sexårsjubileum. Hurra för oss – och för alla er fantastiska läsare!

Under de här sex åren har en lång rad kändisar passerat revy på tidningssidorna. Bilderna rasar in från världens alla hörn: stjärnor på semester, på gala, på väg till

favoritbutiken. Några av dem fångar vår blick och föräras en plats i magasinet, helt enkelt för att de just den här gången lyckats lite extra bra med att bära upp den senaste trenden, matcha den hetaste it-väskan eller kirra den snyggaste vardagslooken.

En av dem som återkommit år efter år, månad efter månad, är Olivia Palermo. 27-åringen slog igenom i realityserien ”The city” 2008 och gjorde sig snabbt ett namn som fashionista och it-girl.

Efter att ha designat såväl smycken som skor och hoppat in som gästdomare i ”Project runway”, fokuserar hon nu främst på sin egen sajt oliviapalermo.com där hon bloggar, ger mode- och skönhetstips samt driver en webbshop. Vi har valt ut några av våra favoritoutfits genom åren– håll till godo! 

Kolla in Olivia Palermos stilresa i bildspelet!

FAKTA

AV: Karoline Andersson FOTO: Bulls, AP, Stella Pictures, All Over Press

ARTIKELN HANDLAR OM