Bästa buset!

Få en solkysst ton på några timmar - vi listar de bästa brun-utan-sol-produkterna

NÖJE

Smarta solgudinnor skippar solens farliga strålar och fejkar sexigt solkysst hud hemma i badrummet. Sofis mode har testat en hel massa brun utan sol, både nyheter och

gamla godingar. Här är årets favoriter!

Bäst i test! ”Flash bronzer transfer-resistant
self-tanner ultra-natural instant tan
body”, 320 kronor, Lancôme.
Vår favorit! Knäckfärgad fast gel med solig doft som är smidig att fördela eftersom missade partier syns direkt. Ofattbart snabbtorkande så du kan klä på dig direkt. Resultatet är en absolut jämn, naturlig bränna som dessutom är ovanligt hållbar.
”Capital soleil autobronzant hydra-bronzing milk”, 159 kronor, Vichy.
Vit, prisvärd kräm med mild doft av blommor och citrus. Går lätt in i huden, torkar snabbt och ger en behaglig, återfuktad känsla. Efter ett par timmar får huden en läcker solkysst ton utan avslöjande ränder eller skarvar. Bra att den kan användas både i ansiktet och på kroppen.
Naturligt solig färg ”Sensai silky bronze self tanning”, 795 kronor, Kanebo.
Glamourprepp för bleka finsmakare. Transparent, gultonad gel med silkig textur och ganska skarp doft av bus. Mycket fyllig, dryg och härligt återfuktande glider den ut på huden, som efter ett par timmar får en naturligt solig färgförändring med mycket lyster – perfekt till jeansshorts och lätta skor.
”Brilliant bronze self-tanning emulsion”, 300 kronor, Shiseido.
Vit, lättapplicerad lotion med exklusiv doft, perfekt för torr hud som blir återfuktad, mjuk och påtagligt smidig. Resultatet är en fin gyllenbrun solbränna utan antydan till skarvar och som lätt kan byggas upp om du önskar en mörkare nyans.
Torkar in blixtsnabbt! ”Self tanning instant gel”, 245 kronor, Clarins. Bästa valet för dig som har riktigt bråttom! Vit, uppfriskande gel, med doft av kryddig parfym och traditionellt bus. Absorberas blixtsnabbt så du kan klä på dig direkt. Ger en supernaturlig, sparsam solbränna först, fullt utvecklad är den efter en timme. Favorit även för pojkvännen.
”Bronze goddess golden perfection self-tanning spray for body”
295 kronor, Estée Lauder.
Praktisk pumpsprej med doft av kokos och exotiska frukter. Lätt att dosera och lagom snabbtorkande för att du ska hinna tona kanterna – nästan omöjlig att misslyckas med. Fräsch gyllenbrun nyans som passar dig som är mycket blek, men som kan byggas upp om du vill ha mer färg.
”Sun tan tinted self-tanning gel beautiful legs”, 275 kronor, Biotherm.
Mörkt knäckfärgad gel som gör appliceringen snabb och enkel även om du är ovan vid bus. Den omedelbara färgförändringen och det guldglänsade skimret gör den till ett perfekt val för dig med krav på sol- bruna, sexiga ben snabbt. Ganska stark doft.
”Golden beauty week-end bronzer
self-tanning milk spf 10”,
410 kronor, Helena Rubinstein.
Vit, fyllig och återfuktande kräm med behaglig doft. Resultatet är en läckert koppartonad solbränna och fin utjämning av hudtonen som gör att skavanker och celluliter blir mindre framträdande. Perfekt också att solskydd ingår.
”Sublime bronze illuminating self-tanning Care legs”, 160 kronor, L’Oréal Paris.
Omedelbar effekt! Skimrande brun utan sol-gel med traditionell doft kompletterad med söta smörkolanoter. Lätt att applicera jämnt och fint med hjälp av den mörka knäck- färgen som genast ger huden en lättare färgförändring som fördjupas på ett par timmar.
”Brun utan sol För kropp och ansikte”
, 89 kronor, Aco.
Toppresultat till minipris! Vit, dryg och mycket behaglig kräm med neutral doft. Ger en naturlig och mellanmörk solbränna med bra hållbarhet. En älskad klassiker i många skönhetsfantasters badrumsskåp.
ARTIKELN HANDLAR OM