Fynda designerplagg på nätet

Nu kan alla få tag i snyggaste blåsan

1 av 3
NÖJE

Nu kan du, vart du är bor, ta del av Stockholms vintagebutikers utbud. Blocket lanserar en ny söktjänst och här kan du hitta godbitar från högaktuella Lanvin.

– Vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra användare en förbättrad sökfunktion för kläder, vilket gör det både roligare och enklare att leta kläder. Klädeskategorin är mycket populär och de mest eftertraktade klädesplaggen säljs fort. I måndags sålde Aftonbladets modeexpert Sofi Fahrman slut sina vintagefavoriter på mindre än två timmar, säger Anna Björklund, marknadschef på Blocket.

Coola vintagebutiker

Det har länge varit populärt att handla second hand på nätet och nu har även vintagebutiker som Beyond Retro och Mint & Vintage hittat till Blocket. Perfekt för dig som inte har tid att jaga runt i butiker eller bor i en stad som saknar bra vintagebutiker.

– Många har upptäckt möjligheten att tjäna extra pengar på att sälja sina kläder på Blocket. Smart att sälja kläder man tröttnat på för att ha råd att uppdatera garderoben med det allra senaste, berättar Anna Björklund marknadschef på Blocket.