Tjuvkika in i Maries badrumsskåp!

Sofi har lyckats luska ut vad Marie Serneholt har i sitt badrumsskåp.
NÖJE

Modellen och artisten Marie Serneholt, 24, låter oss kika in i hennes badrumsskåp. Kolla in hennes sju favoritprodukter.

Maybellines läppglans ”Water shine liquid diamonds” i färgen ”Precious lilac” har jag använt i flera år. Jag älskar färgen och konsistensen.

Det har en lite rosa-lila ton med lite, lite glitter i. Jag använder det både till vardag och fest.”

Guerlains ”Forever gold radiant powder” är från Guerlains limited edition-kollektion som kom precis innan jul. Flaskan med pumpfunktion är jättefin att ha på badrumshyllan och glittret som flaskan innehåller är snyggt att ha både på kroppen och i ansiktet. Dessutom doftar det himmelskt!

Jag har använt det här nagellacket, Chanels ”Black satin” nästan varje dag i ett år nu. Även fast det utstrålar en lite rockigare look så tycker jag att det ser väldigt elegant ut med svarta naglar. Men nu letar jag efter ett snyggt midnattsblått lack.

Jag köper alltid med mig några förpackningar ”Clear eyes” när jag är i USA. De här dropparna är perfekta när man känner sig lite trött och röd i ögonen, man får vita ögonvitor direkt!

Jag är nog inte ensam om att älska Björn Axéns ”Volumaster”. Det är en slags våffeltång som man ”kräppar” håret närmast hårbotten med, som gör att håret får en otrolig volym. Den funkar verkligen!

Min absoluta favorithudkräm just nu är Voluspas ”Pink fatale”. Den känns härligt lyxig att smörja in sig med och man blir len som en bebis! Dessutom doftar den ljuvligt.

Estée Lauder ”Perfectionist serum” är helt fantastiskt! Perfekt att använda som en primer innan man lägger sin makeup. Serumet innehåller kollagen som slätar ut fina linjer och gör att makeupen sitter bättre.