Milanos sex bästa klubbar och barer

NÖJE

Mode, design, barliv och fotboll. Det är Milano i ett nötskal.

Är du det minsta intresserad av kläder och design är Milano ett måste att besöka. Två gånger om året förvandlas staden till en enda stor catwalk med modevisningar i stort sett i varje hörn.

Här är Milanos sex bästa barer och klubbar!

1. Discoteca Hollywood

Håller ställningarnas som ett av Milanos trendigaste diskotek. Turister blandas med modemaffian, fotbollspelare, modeller och andra nyfikna.

Corso Como 15/c,

Tel: 02 659 89 96.

Swww.discotecahollywood.com

2. Alcatraz

En populär konsertlokal som fredag- och lördagskvällar förvandlas till en av Milanos största nattklubbar. Även populär visningslokal under modeveckorna.

Via Valltelina 26, nära Cimitero Monumentale.

Tel: 02 690 163 52.

3. Armani Privé

På tordagkvällar förvandlas Armanis trendiga kafé till en modelltät tillställning med välklädda människor och klar jetsetstämning. Topmodelltjejernas vattenhål.

Via Gastone Pisoni 1,

Tel: 02 62312655.

4. Absolut Icebar

Saknar du Sverige kan du få en dos av is från Tornedalen på trendiga Absolut Icebar. Inträdet kostar 170 kronor och då ingår en drink baserad på Absolut vodka.

Piazza Gerusalemme 12.

5. Casablanca Cafè

Trendig bar och nattklubb där det vackra folket gärna hänger efter en lång dag i shoppingarkaderna. Är även en restaurang.

Adress: Corso Como, 14,

Bokningar: 02 62690186.

och en fotbollsbar

Vill du få syn på en fotbollspelare i civila kläder? Då ska du smyga in på baren Luminal. Ett elegant ställe med kandelabrar, tunga sidengardiner och kristallkronor i taket. Stället har blivit känt på senare tid för att fotbollspelare har det som sitt eget vattenhål.

Viale Monte Grappa 14.

ARTIKELN HANDLAR OM