Bästa barerna i New York!

Sofi listar: De här barerna är sju i topp på Manhattan

Foto: Privat
Hogs & Heifers. Här spelades filmen ”Coyote Ugly” in — och på samma bardisk har jag gjort bort mig.
NÖJE

1 Boom Boom Room, 13th St vid Washington St

»Min absoluta favorit just nu och stans största snackis. Högst upp i hajpade Standard Hotel ligger denna takbar. Med fönster från golv till tak bjuds du på en magisk utsikt. Lägg till välmixade drinkar och stans bästa publik så vet du vad som väntar.

2 Peninsula, 700 5th Ave på 55th St

»Ta hissen upp till deras takterrass. När vädret tillåter kan du sitta där och blicka ner över Femte Avenyn. Det är inte här du hittar stans mest prisvärda drinkar, men kan du tänka dig att betala för utsikten är stället en hit. Ibland är det lite gubbigt, men har du med dig ett roligt gäng funkar det alltid.

3 Rose Bar, 2 Lexington Ave vid 21st St

»Julian Schnabel och ägaren Ian Schrager ligger bakom detta ställe på Gramercy Park Hotel. Under modeveckan brukar det vara lika svårt att ta sig in här som på Marc Jacobs eftertraktade visning. Damian i dörren lättar sällan på repen — om du inte är någon som skulle kunna pryda omslaget av Us Weekly.

4 Hogs & Heifers, 859 Washington St

»Det här är baren som filmen ”Coyote ugly” bygger på. När jag vill släppa alla fancy ställen i stan och bara gå bananas, svänger jag och mina tjejkompisar in här. Svep en tequila och ge dig upp på bardisken, vettja! Och du, glöm inte leg, oavsett ålder måste du visa upp ett för den bitiga motorcykelsnubben i dörren.

5 Thompson Hotel, 60 Thompson St

» Många av stans bästa barer hittar du på hotellen. Thompson är inget undantag. I detta boutiquehotel med 100 rum kan du sitta i den mysiga baren och njuta av en mangomartini.

6 The Carlyle, 35 E 76th St

»Tidlöst och vackert. Detta hotell är en riktig uptown-pärla. Eftersom min budget inte tillåter mig att bo här svänger jag gärna förbi på en drink. Perfekta dejtstället. Sätt dig i den mysiga och romantiska baren.

7 Wine Bar, 65 2nd Ave

» Den här mysiga vinbaren hittar du i East Village. Testa goda viner och släng i dig några tapas innan du drar vidare till stället där du bokat bord för kvällen. Det här är ett perfekt pit stop.