Fyndläge på Stockholms outlets!

Häng med till några av stans bästa märkesaffärer

1 av 2
Filippa K huserar i Barkarby.
NÖJE

Säg den person som inte blir belåten över ett kap! Till allas vår lycka finns det ställen som specialiserat sig på andras fyndchans - häng med till några av stans outlets.

Stockholm Quality Outlet,
Majorsvägen 2, JÄRFÄLLA

Med sitt läge nära staden och sitt fyrtiotal butiker är Stockholm Quality Outlet utan tvekan den bättre destinationen för multishopparen. Då butikerna är många slipper du 'skynda fynda'-mentaliteten.

Priserna ligger på minst trettio procent av ordinarie pris. Här kan du finna Acnekläder från förra säsongen lika väl som provkollektioner av Filippa K. Du kan shoppa billig heminredning från Rosenthal och Scandianvian Design och sportattiraljer från Fjällräven och Björn Borg. Parollen Samma märken som på fina gatan. Helt andra priser säger väl allt? I Barkarby kan du lätt tillbringa en heldag.

Adidas Factory Outlet,
Hammarby Allé 95 - 120

Adidas grundades 1948 i Tyskland och har sedan dess blivit en av de världsledande tillverkarna av sportkläder- och skor. Om du har fallit för "de tre strecken" bör du omedelbums ta dig ned till Hammarby sjöstad och besöka märkets outletbutik.

Här kan du finna kläder och skor från forna säsonger till åtminstone halva priset, i bland mer. Det finns alltså ingen anledning till att inte slå till på de där sneakersen i den galna färgkombinationen bara för att de "inte går att använda till allt" och "är dyra". Kliv ut ur din bekvämlighetszon och shoppa triss i streck tills du stupar!

Bridal Outlet,
Ropstensslingan 11

Går du i giftastankar och inser att giftemål faktiskt tömmer plånboken fortare än kvickt? Då bör du besöka Bridal outlet, där priserna landar på 40-60 procent billigare än motsvarande i en annan butik.

Här finner du brud- och tärnklänningar, som är direktimporterade från USA, i storlekarna 32-46. Vi talar inte om billiga kopior utan riktiga designerklänningar och du kan vara säker på att allt är splitter nytt. Mycket finns direkt i butik men annat har leveranstid på några veckor, så var ute i god tid.

Acne Archive,
Torsgatan 53

Både kläder från gamla Acne-kollektioner och second hand kläder från andra designermärken. Prismässigt är det runt halva priset på äldre Acnekollektioner än orginalpris.