Maria Montazamis bästa shoppingtips

Här shoppar, äter och festar Hollywoodfrun helst

Mastro's vid Newport coast är ett av Maria Montazamis favoritställen.
NÖJE

Maria Montazami, 43, gjorde succé i tv-serien "Svenska Hollywoodfruar" och blev snabbt tittarnas gunstling. Hon älskar läppstift, väskor och kläder – och delar gärna med sig av sina shoppingtips. Här är hennes absoluta favoritställen i Orange County, Kalifornien.

Foto: Ulf Höijer
Maria Montazamis favoritläppstift slutade tillverkas. "Men nu har jag hittat ett nytt", säger hon.

Hej Maria. Vilken är din favoritbar?

– Då måste jag nästan säga "3 Thirty 3" i Newport Beach. Det är det perfekta stället för att bara sitta och titta på alla hippa människor. Det är stort, trevlig atmosfär och de har väldigt god mat. Givetvis går jag dit med min man Kamran.

Vart går du och Kamran om ni vill äta en mysig middag?

– Jag älskar mexikansk mat! Men det finns ett jättehärligt ställe precis vid stranden vid Newport Coast med underbar utsikt dit vi gärna går. Restaurangen heter "Mastro's" och dit går en massa kändisar. Jag kan varmt rekommendera deras havsaborre! Det är så lyxigt där, på damtoaletten finns det hårsprej och sådant som man fritt får ta av.

När favoritläppstiften ska inhandlas, vilken affär bli det då?

– Mitt favoritläppstift har ju slutat tillverkas, jättesynd. Men jag har hittat ett nytt. Mitt favoritställe är Planet Beauty, det var där jag provade läppstift i "Hollywoodfruar". Jag vill också ge ett bra tips när du ska handla smink: Är du blond så be att få en blond expedit och är du mörk så be om en mörk expedit. För det är faktiskt så att alla utgår från sig själva när de ger smakråd.

Tack snälla Maria för alla tips! Till sist: Vad önskar du dig mest just nu?

– Jag önskar mig ett smalt skärp som passar under sommaren. Det får gärna vara Louis Vuitton eller DolceGabbana.

ARTIKELN HANDLAR OM