39 stensäkra sommarhits

NÖJE

Säkra din sommar med en drös trendiga basplagg. Vi listar klassikerna som räcker hela säsongen!

Mönstrade klänningen

Klänningen som bör finnas i alla sommargarderober och passar till allt! Till gummistövlarna på festivalen, till klackar och söta strumpor på festen eller till skinnpajen när vädret inte är helt hundra.

Det flätade bältet

Klassiskt och funkar till allt. I midjan på tunikan, till jeansshortsen eller chinos!

T-shirten

En t-shirt kan med rätt styling vara det mest trendriktiga du kan ha på dig. Satsa på en t-shirt i tunt och bra material, som bara blir finare med tiden. På sommaren krävs inget annat än shorts och solbrillor till.

Pilotbrillorna

Perfekt för dig som gärna klär dig klassiskt på sommaren, men vill rocka till looken lite. Välj ett par i metall eller våga färg.

Khakishorts

Militärtrenden håller i sig även denna sommar, khakishortsen är ett nyckelplagg. Styla med en enkel topp och stora smycken.

Tygskor

De allra skönaste vardagsskorna, och perfekta att ha i väskan vid utgång om klackskorna sviker dig. Välj ett par i färg eller mönster,

eller varför inte flera?

Randigt

Den randiga tröjan funkar till alla stilar: med ett par stuprör för den rockiga stilen, eller chict fransk med en kjol. Ett måste

i basgarderoben!

Vita skjortan

Den vita skjortan gjorde comeback på vårens catwalk. Styla i en helvit silhuett och bryt av med färgstarka accessoarer, som ett skärp i midjan.

Sandalerna

Satsa på ett par sandaler i basfärger som brunt, beige och grönt. Passar fint till alla andra sommarklassiker. Här kan du inte hamna fel.

Jeansjackan

Så mycket svensk sommar som det bara kan bli! Tänk på filmen ”En kärlekshistoria” och styla gärna med andra plagg i denim eller bär den över festblåsan.

Chinos

De perfekta byxorna när du vill lyckas med den rätta ”jag bara slängde på mig nåt”-känslan. Matcha med ett par tygskor till vardags, och med klackar till grillfesten.

Väskan: Birkinportföljen

Väskan som är uppkallad efter Jane Birkin har satt sina spår, och är fortfarande en av de hetaste väskmodellerna som aldrig tycks gå

ur tiden. På sommaren bär vi den gärna i färg!

Av: Billie Josephson ## Foto: Sara Ringström

ARTIKELN HANDLAR OM