Hollywoodfruns bästa LA-butiker!

Stilsäkra Isabel Adrian listar sina favoriter

Foto: Foto: Thomas Engström
NÖJE

Modellen Isabel Adrian är aktuell i tv-programmet "Svenska Hollywoodfruar" på TV3 i höst och bor i Hollywood Hills med sambon dj:n Steve Angello och deras dotter Monday-Lily. Shopping tillhör favoritsysselsättningarna och då blir det gärna ett besök på YSL eller Chanel.

Foto: Foto: Thomas Engström
Isabel driver även en populär blogg på chic.se där du kan ta del av hennes fullspäckade liv.

Isabel Adrians bästa shoppingtips i Los Angeles:

1. Beverly Center

"Ett stort varuhus med flera våningar. En bra blandning av butiker, med food court högst upp. De har en jättestor Forever 21 och LA's största H&M".

2. Intermix

"En superbra butik med jättemycket bra märken!Både lite billigare och dyrare. Där finn många av mina favoriter som, DVF, Herve Leger, Kain, A.L.C."

3. Splendid

"En av de bättre butikerna på Robertson blvd. Ett märke som har extremt sköna material och väldigt prisvärt."

4. Lily et cie

"En exklusiv vintage-butik där kändisar ofta lämnar in plagg som de tröttnat på. Om du inte har råd att shoppa något av de svindyra plaggen är det alltid roligt att titta!".

5. Wasteland

"En second hand-butik där man kan hitta en massa fynd. Viktigt är att inte stressa och ha god tid att leta igenom sortimentet".

6. Rodeo drive

"Där hittar du alla high-fashion märken som har egna butiker. Det finns allt från YSL, Gucci, Hermes och Prada. Bra kändisspoting också!

7. The Grove

"Mer än bara shopping, det är också en upplevelse. Ett utomhus shoppingcenter med en lite sagolik atmosfär med ett tåg som går igenom, park, vatten och fontäner och massa mysiga restauranger. Prova att gå upp på Barnes&Nobles där du kan låna vilken bok du vill och sätta dig i deras Starbucks och läsa."

8. Söndagsmarknaden

"En rolig marknad som ligger mitt i smeten där man kan hitta allt från smycken till exklusiva pälsar, möbler och andra roliga saker."