Macpherson tokhyllar Beckham

NÖJE

Hon har burit modevärldens dyraste och mest sofistikerade märken, men när toppmodellen Elle Macpherson själv får välja blir det en Victoria Beckham som åker på. Fast bara om designern inte själv har synts i plagget. 

Foto: Bebeto Matthews/AP
Brittisk elegans. Victoria Beckham Fashion för hösten 2011 får supermodellen Elle Macpherson att smälta.

Toppmodellen Elle Macpherson älskar Victoria Beckhams design. Den förkroppsligar bilden av hur hon själv vill klä sig, avslöjar hon i tidningen Scotland's Daily Record. Därför klär hon sig i den forna kryddflickans skapelser så ofta hon kan.

Väldigt enkla

Inte nog med att Victoria Beckham är en av de smartaste affärskvinnorna i världen, hon har även hittat medarbetare som kan sy upp hennes klänningar så att de passar som handen i handsken, resonerar toppmodellen. 

- De är verkligen vackra och tidlösa, och så går de ner till knäna. De får min kropp att se helt fantastisk ut och så är de väldigt enkla, säger hon.

Kollar först

Men innan hon drar på sig en av Beckhams tidlösa skapelser, ser hon till att designern inte själv har burit dem vid något officiellt sammanhang. Hon tror nämligen inte att hon skulle kunna bära upp dem lika snyggt.

- Aj, bäst att inte välja den där, brukar jag tänka om jag ser henne i någon klänning, säger Elle Macperson ödmjukt till Scotland's Daily Record.

Johanna Carlson

ARTIKELN HANDLAR OM