Nu kör vi!

I helgen besöker Sofis Sommarturné Västerås

NÖJE

Nu är det äntligen dags – nu kan du träffa för Sofi Fahrman och Sofis mode i din hemstad.

Sommarturnén pågår hela juli, se turnéschemat här bredvid.

– Ett laddat sommar–Sverige är rena festen, säger Sofi som i helgen besöker Västerås och ställer till med tävlingar, aktiviteter och stor fest.

Foto: Emma Mattsson

I helgen drar vi igång!

Äntligen är det dags för Sofi Fahrman med vänner att ge sig ut på vägarna och ställa till fest för er läsare. Liksom tidigare år är turnén full av härliga aktiviteter. Vi delar ut goodiebags, Bon Aqua, Pepsodents nya tandkräm White Now och tävlar i ”Dagens leende”.

Det blir moviequiz och test av Samsungs nya mobiltelefon Samsung Wave.

Stylar du snyggast i Sverige?

En av höjdpunkterna är årets häftigaste tävling för alla modeintresserade: Stylistjakten. Vi letar genom Sverige efter landets bästa stylist för ett modereportage med Sofi Fahrman som modell.

Tävlar gör man på plats hos oss på sommarturnén. Vi ger er full tillgång till stylingverktyg, produkter, och en garderob full av kläder och accessoarer från JC.

Ni får låna allt till fotograferingen som äger rum hos oss vår fotograf framför en snygg fotovägg. Vinnaren som juryn anser har stylat snyggast presenteras efter turnén och priset är ett modereportage i Sofis Mode där vinnaren får styla Sofi Fahrman.

Västerås är först ut

Städerna Sofi kommer att besöka i år är Västerås, Sundsvall, Båstad, Halmstad och Visby.

Först ut är Västerås dit Sofi anlänt redan idag – och festen fortsätter hela helgen.

– För mig kommer det bli extra kul att ge sig ut på sommarturné i år eftersom jag numera bor i NY, så att komma hem till ett laddat sommar–Sverige är rena festen, säger en laddad Sofi Fahrman.

Sofi Fahrman ser särskilt fram emot att besöka Västerås.

– Jag kommer att besöka två nya städer i sommar, Västerås och Sundsvall, så jag hoppas på att träffa fler glada och inspirerande läsare.

FAKTA

Sommarturnén 2010 – här hittar du oss i sommar

1-3 juli, Västerås

8-10 juli, Sundsvall

14-16 juli, Båstad

18-20 juli, Halmstad

28-30 juli, Visby