Sprakande festkväll på Gutekällaren

Sofi var den självklara värdinnan

1 av 7 | Foto: Kalle Sund
Jennifer Andersson, Kim Söderlund och Elin Gardinge var alla gäster på Girls Night.
NÖJE

En kväll för bara tjejer – det fixade Sofis mode i Visby.

Det är roligt att se Sofi i verkligheten. Hon bjuder på sig själv och är väldigt engagerad, säger Lisa Azizova, en av de inbjudna läsarna.

Sofis modes sommarturné har landat i Visby.

Under tisdagskvällen bjöd tidningen in drygt 100 tjejer till en härlig festkväll på Gutekällaren med god mat, vin från Valle Reale, överraskningar, modevisning och musik med Eric Amarillo.

Sofi själv hälsade alla gästerna välkomna och drog sedan igång med en massa tävlingar. Vinnarna jublade när de fick presentkort på kläder och stora goodiebags med produkter från Kanebo Sensai.

Tema sommar

Modevisningen var fullspäckad med härliga plagg från Bubbleroom.se. Temat var sommar. Men läsarna fick också smakprov på höstens trender när Sofi visade klipp från sina besök på New York Fashion Week. Ett annat spännande inslag var hennes intervju med Sex and the City-stylisten Patricia Field.

I slutet av kvällen äntrade Eric Amarillo scenen för andra gången. Taket lyfte och publiken sjöng med i texten till självklara sommarhiten ”Om sanningen ska fram”.

Glad för Sofis bok

Jennifer Andersson var en Girls Nights lyckliga gäster.

– Kvällen har varit grym. Och jag blev väldigt glad när jag hittade Sofis egen bok i den goddiebag vi fick. Jag har redan läste den en gång, men kan gärna läsa den igen.

Även Lisa Azizova var nöjd med tjejkvällen.

– Jag tycker mode är intressant. Det var kul med alla överraskningar och roligt att se inslagen om hösttrenderna.

Annika Jeppsson

ARTIKELN HANDLAR OM