”Har varit riktigt bra bidrag”

NÖJE

Sofis Modes redaktör, Nina Johansson, har för första gången på sju år hos Aftonbladet varit med under hela sommarturnén.

Hon tycker att turnén har varit över all förväntan – och att bidragen till Sveriges bästa look är grymma.

Nina, i dag är det sista dagen på Sofis Mode Sommarturné. Du har varit med för första gången, hur tycker du att det har varit?

– Det har varit över all förväntan! Det har varit enorma köer till goodie-bagsförsäljningen eftersom det är en grym goodie-bag och våra Girls Night-fester har varit helt otroliga. Alla tjejer som har kommit på festerna har varit jättehärliga och Norlie & KKV har varit grymma på scen.

Du vad med på scen tillsammans med Sofi för första gången. Hur var det?

– Skitkul! När man väl är på scen är det så kul att man inte vill gå ner. Vi får ett sånt fantastiskt mottagande av publiken så man känner sig väldigt trygg och peppad.

I kväll är det sommarens sista Girls Night, vad är det som gäller?

– Det är på Gutekällaren, riktigt skönt Visbyhäng med vin och härliga tävlingar. Vi visar också upp sommarens trender från JC och så klart uppträder Norlie & KKV. Härlig fest med massa snygga tjejer helt enkelt!

En nyhet i år är ju att vi ska ha en gala i Stockholm, berätta om den.

– Ja, det är riktigt roligt eftersom det är första gången vi gör det. Där kommer vi att dela ut priser och bjuda in massa läsare, bloggare och kändisar som vi gillar. Det blir modevisning, artistuppträdande och en riktigt härlig gala i Sofis Mode anda.

Sveriges bästa look ska koras. Vad tycker du som sommarens bidrag?

– Fantastiska, alla är väldigt olika! Man kan ju tänka sig att en Sofis mode läsare ska se ut på ett viss sätt men det är inte så. Och det är så härligt att alla kör på sin egen stil! Det har varit riktigt bra bidrag med kreativa och inspirerande stilar.

På Girls Night har vi kollat in sommarens trender, men vad kommer till hösten?

– Det har varit mycket färg i sommar och det fortsätter i höst fast de blir lite murrigare. Det kommer mycket grönt, rött i olika färger och grått. Det kommer också lite nya passformer. Byxorna får gärna hänga på höften och vara lite baggy. En accessoar som är ny för i år är det breda skärpet på höfterna. Annars kommer du känna igen mycket för tidigare höstar, mocka, skinn och stickat!

Läs mer om Sveriges bästa look

ARTIKELN HANDLAR OM