Dela dina foton med Aftonbladet

OM AFTONBLADET

Vad ser du i sommar?

Nya, sociala Aftonbladet storsatsar nu på att visa våra läsares bästa sommarbilder.

Vi gör ett nytt bildspel varje dag. Ladda ner vår nyhetsapp i Appstore eller Google Play så får du tillgång till Tipsa-tjänsten.

Aftonbladets tjänst Tipsa! växer för varje dag. Tusentals läsare har laddat ner vår app till mobiltelefonen. Nu vill vi engagera ännu fler.

Har du sett något roligt, vackert, överraskande eller spännande? Skicka in dina bilder till Aftonbladet med Tipsa! och låt fler ta del av upplevelsen!

Redaktionen går igenom allt inskickat material och publicerar det bästa i ett bildspel varje dag (se första bildspelet här). Våra läsare är en viktig del av vårt dagliga arbete. Tillsammans skapar vi nu ett samtidsdokument över sommaren 2013.

Interaktiv app

Tjänsten Tipsa! finns enkelt tillgänglig i Aftonbladets vanliga nyhetsapp. Där kan du med några enkla knapptryckningar skicka iväg dina bilder. I appen kan du dessutom få upp en lista över aktuella efterlysningar.

Det går även att få lokala push-notiser som visas när vi söker bilder i närheten av dig. Funktionen går smidigt att starta och stänga av i mobilens inställningar.

Själva platstjänsten i Tipsa! använder minimalt med datatrafik.

Stort som smått

Alla kan delta. I sommar kommer vi att söka bilder från större händelser som festivaler och idrottsevenemang. Men sommaren är ju också en bok på stranden, en solig balkong, ett retligt skyfall – och så mycket mer.

Dokumentationen av Sverige sommaren 2013 kommer att innehålla stort som smått.

Observera att ingen ersättning utgår för sommarbilderna.

Flera kontaktvägar

Du når alltid Aftonbladets redaktion direkt via nyhetsappen och Tipsa! Men du kan naturligtvis också ta kontakt med oss på flera sätt.
Mejl: [email protected]
SMS/MMS: 71000
Tipstelefon: 08-411 11 11
På webben: http://www.aftonbladet.se/tipsa

Vad ser du i sommar? Hör av dig till Aftonbladet

ARTIKELN HANDLAR OM