Här är de första sommarbilderna

1 av 12 | Foto: Sophie Hultberg
Sommar och sol kan bli tröttsamt också. Leia och Tekla på en bänk, efter många timmars lek i sommarsolen.
OM AFTONBLADET

I dag inleddes Aftonbladets storsatsning på att visa våra läsares egna fotografier. Sommarbilderna strömmade in och det första bildspelet bjöd bland annat på chilensk grillkväll och amerikansk fotboll.

En av dagens fotografer var Sophie Hultberg, som porträtterade två trötta småflickor.

Dagens sommarbild har Sophie Hultberg tagit. Vi ser de två trötta småflickorna Leia och Tekla som vilar ut på en parkbänk i Billeberga i Skåne
Varför är Leia och Tekla så trötta på bilden?

– Leia och Tekla är trötta efter många timmars lek ute, i "kotte-skogen" (vår lilla granskog), efter härligt spring ibland den höga rågen på fältet, efter att ha klättrat upp och ner på en hög kulle och lekt massor på lekplatsen
Brukar de leka tillsammans?

– Leias mamma och jag har känt varandra sen vi var små, och våra familjer umgås så fort tid och möjlighet finns, bland jobb och barn-aktiviteter.

Tekla ser upp till Leia, som tar hand om henne, klär ut henne, knyter skor, tar på kläder och håller hennes hand. Superfina tillsammans.

Vi har alla en ännu mer speciell relation nu, sedan vi hastigt förlorade Teklas storebror förra året. Tror det är därför vår dotter Tekla fäster sig extra vid större barn.
Vad ska ni göra resten av sommaren?

– Resten av sommaren spenderas en dag i taget. Förhoppningsvis med många utflykter lite här och där och massor med umgänge med våra fina vänner och familj. Det dyrbaraste vi har.

Vad ser du i sommar? Hör av dig till Aftonbladet